Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ijab Kobul

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 27 Novémber 2011 22:19:26

Prosesi ijab kobul pernikahan anak raja majapait jeung menak turunan sriwijaya dina taun 1432 katompernakeun sok sanajan nginjeun tempat deukeut puseur dayeuh pakuan kaitung lungsur langsar tur taya bancang pakewuh ,sabab lebe jeung panatacalagarana pituin urang pajajaran .Pon kitu deui prabu agung pajajaran teu ngaraos kasigeung sanaos teu diulem oge ,malihan ngaraos bingah mireng rahayatna tiasa narongton bari daragang baso tahu jeung cireng di saluareun lawang saketeng .

Komentar (3)

Iwan Hanjuang
cilok teu kasebat...
Maman Damiri
Mangsa harita kaleresan teu acan aya cilok .
Godi Suwarna
:"Aya sawatara fikmin nu ngabahas ieu perkara. Nanging, ku nu ieu mah sim uing kacandak ambek (kapegung), yeuh...! Siiip, Ang Maman...!"