Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ujian

Kénging Ambuna Kaka
Dipidangkeun dina lapak 27 Novémber 2011 19:18:58

Rada kalékéd rék inditna téh. Semu nu haroréam. Nu diuk gigireunana geus ngarérétan baé. Nitah sangkan buru-buru indit. Jung manéhna nangtung, léos ka luar ti éta rohangan bari ngasupkeun sabeundeul keretas kana tasna. Nepi ka nu ditujuna teu ieuh buru-buru asup. Ngahuleng heula sakedapan hareupeun panto. Siga ngemu kabingung. Lalaunan gagang panto téh dicekel. Bray muka, laju asup. Gék diuk dina korsi nu geus disayagikeun. Kusiwel ngaluarkeun keretas sabeundeul tina jero tasna. Ngajeblag tulisan ku aksara gedrig: DOKUMĒN NEGARA , PAKĒT SOAL UN, C1-BAHASA INDONĒSIA. Sedeng ujian kakara rék dimimitian poé isuk!

Komentar (46)

Teti Taryani
Halah... Eteh, nanaeunaann...? Enging kitu ah, bilih cilaka ku dua ku tilu... sareng bilih teu barokah deuih...
Hena Sumarni
Teti Taryani: tah, nyeta atuh!
Mahpudin
sok ngalamun, kumaha mun nagri ieu sapertos nagri kiwi, mung bade ka ngunipersitas weh aya ujian teh.. heuheuheu...
Godi Suwarna
:"Sip, Ambu..! Judul nyambung pisan sareng eusi. Ujian. Guru nu diuji dina ujian. Eta istimewana. Fikmin Ambu tambih neuhneur dekh ikh.."
Hena Sumarni
Apoedy Sarah Ihsan: kumaha nya? bari kerung...
Hena Sumarni
Godi Suwarna: hemmmmm.......hatur nuhun!
Rin Riani
Kapeurih guru,...
Hena Sumarni
Rin Riani: kitu pisan.........
Mahpudin
ah ieu ge saurna di nagara new zealand mah teu aya nu namina ujian, ngke weh pas pada lebet universitas.. heuheu... kedah aya studi banding panginten.. heuheuheu...
Hena Sumarni
Apoedy Sarah Ihsan: muhun, abdi nu dikintunna........amin!
Nina Kurniani
heuheu....
Hena Sumarni
Nina Kurniani: kunaon gumujeng eteh?
Nina Kurniani
katoel manah....kikik
Hena Sumarni
Nina Kurniani: heu heu, aneh tapi nyata, aya tapi asa teu percaya. kitu nya?
Ahmad Yani
Duh ... siga nuang buah simalakama,,, rupinamah !
Hena Sumarni
Ahmad Yani: rupina kitu!
Nina Kurniani
heuheu...cerdas, pokona mah Ambuna Kaka, teh.....opat jempol we lah....!!
Hena Sumarni
Nina Kurniani: pangalaman kitu deuih??? xixixixixxi....
Nina Kurniani
kikikik......
Hena Sumarni
Nina Kurniani: ituh geura, meni raos kitu gumujeng teh...pangalaman kitu? (keukeuh)
Nina Kurniani
pangalaman para mitra, Nenk.....hahaha
Ahmad Yani
Heu heu heu ....rupina sadayana ge sami, kabayang we teu kaop panto ngareket ... lelembutan ngapung ka langit ka 17 ...heu heu , nu benten teh rupina mung tempat nyumputna wungkul ...heu heu heu !
Hena Sumarni
Nina Kurniani: ha ha ha, ahirnyah mengakuh jugah........ssssssst, bari luak-lieuk!
Hena Sumarni
Ahmad Yani: xixixixixixxixi, kitu pisan. tampolanana nu datang teh batur sorangan. nya dipolototan weh da jajantung asa ngagejlig!
Nina Kurniani
hahahaha.......ieung, mani nyeri kulit beuteung.....!!
Hena Sumarni
Nina Kurniani: muhun, gumujengna teteh nepa ka palih dieu .kantenan maos komen ti Ahmad Yani, beuki ceuceuleukeuteukan...nyeungseurikeun kalakuan ol........n.
Ahmad Yani
Leuheung Bu Nina Kurniani mah , nu nyeri teh mung kulit beuteung, sim uing mah nyerina ...nyaliara ka sadaya kulit !, malihanan jeket kulit ge ngiring ngariut ! hi hi hi hi !
Hena Sumarni
Ahmad Yani: lebay.com.............ha ha ha
Nina Kurniani
hallah....aya2 wae, Kang Yani mah.....!!! Aduh, nuhun cerpen teh mani nikmat seuri....!!
Ahmad Yani
Tos kitu teh, teras we , uing teh kapeto, janten pembina upacara ! , nyarios gagah pertentang ngabahas ...ngeunaan pendidikan karakter !, baham terus ngabuis, barudak unggut-unggutan ... siga katebak angin !, siga bener siga enya , padahal monyet nu nangkel na tangkal loa, nepi kangusek balas nyeungseurikeun kalakuan Uing ! heu heu heu !
Hena Sumarni
Nina Kurniani: janten landong tanggal sakieu.....he he, pangalaman kitu?
Hena Sumarni
Ahmad Yani: xixixixixixxixi........
Nina Kurniani
hahahahaaa......mani rambasbas cipanon, Nenk Ambu Kaka....!!!
Yadi Fathur
Sukses
Hena Sumarni
Nina Kurniani: kade neras ngompoy atuh!
Hena Sumarni
Yadi Fathur Berkata: naon tea kang?
Yadi Fathur
Lulus janten jalmi Sukses
Ahmad Yani
Kang Yadi : Nu jelas mah sukses Setresna ...Ang ! heu heu !
Hena Sumarni
Yadi Fathur Berkata: heu heu...
Hena Sumarni
Ahmad Yani: abdi mah moal ngiringan......
Ahmad Yani
Ha ha ha ha ha ha ha ha ....teu sawios neng, hade ge ulah sadayana , bilih uing teu aya nu ngalongokna .... hi hi hi hi hi hi hi !!!
Nina Kurniani
heup....Kang Yani...!! ...hahahahahaahh
Nana Sukmana
Tetela anu nuju ngirinmg ujian teh sanes mung murid wungkul, guru oge ngiring ujian. Lulus atanapi henteu janten guruna.
Hena Sumarni
Nana Sukmana: muhun, kitu pisan.......
Ya Soebarta
Keheula, aya naon ieu teh agan asa rame kieu....!! (lulungu keneh, cileuh rambisak dina pangambung).
Hena Sumarni
Yadi Fathur Berkata: eta Kang Yani sareng Teh Nina Kurniani nyarioskeun pangalaman di nagara pucuk ibun...