Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mang Uha

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 27 Novémber 2011 06:30:35

Sumur gantung talaga di awang-awang , saumur-umur hirup di Bandung ukur jadi anak bawang , ceuk mang Uha bari markirkeun beca dina sela-sela parkiran mobil-mobil mewah leter B hareupeun otlet cihampelas .

Komentar (10)

Mariana Herdiawan
sate atuh .mun nteu sate nya sato ..eeehhh
Tatang Sumarsono
Jih, Kang Maman, di Cihampelas mah asa euweuh béca, da. Saté naon, Neng Mariana Herdiawan?
Mariana Herdiawan
eta geningan kang Tatang Sumarsono ..sate eta tea gening ...aah maeunya teterang ..''sate jin''
Mariana Herdiawan
kang Tata Rukmantara...aakh duka atuh teu acan nyobian ,da abimah tara saba kota ,mung saur caroge teh ''mmhh teu aya deui pokoknamah soto nu pang raosnamah iwal ti soto buatan mamah ''
Tatang Sumarsono
Satépina ka Cihampélas, satérusna Neng Mariana Herdiawan, mésér saté saténgah maténg, bah!
Mariana Herdiawan
sumuhun tadinamah niat teh bade meser sate,eeeh pas di pesenken teh saurna se'ep tos aya nu ngaborong ku kang Tatang Sumarsono bari meni ka 40 tusuk ,satengah mateng deuiih ,meni bagja nya bojona ..hehee
Tatang Sumarsono
Pun bojo mah teu senengeun saté.
Mariana Herdiawan
muhun pan akang nu ngale'et satenamah ..tapi bojona nu ngaraoskenmah ..sanes kitu kang Tatang Sumarsono
Endah Dinda Jenura
potret nu cekas pisan, kang Maman. laik dis...
Rohaendi
matak nu ulah di Bandung wae, ngarah leterna robah Mang Uha!