Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Uwa Goréng Adat

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 26 Novémber 2011 14:31:30

“Nuju naon Wa, maké jeung tataékan kana tangkal awi sagala?”
“Ieu yeuh, keur ngukur jangkungna awi, rék nyieun tarajé”
“Atuh tuar heula awina, terus golérkeun, nembé ukur. Pan ari kitumah carana teu kudu tataékan sagala”
“Ari nyaneh sujang, sakola we saluhur-luhur, sok nyanyahoanan kolot, . Ieuh kuring mah lain rek ngukur lebarna awi, tapi rek ngukur jangkungna awi deuleu!”

Sakapeung mah sok asa karunya ngabandungan pun Uwa pangsiunan pajabat eselon hiji nu geus rémpo. Tapi da, ah keun bae, da geus kitu kuduna meureun. Hampura uing moal mantuan Wa, keun bae itung-itung sina olahraga, ngarah sehat nya?.

Komentar (6)

Rudi Riadi
Dupi namina Wa Kabayan sanes Kang Yadi..mani kayungyun kitu..hehe
Dédén Abdul Aziz
Sugan teh si Uwa naek kana tangkal awi rek ngala nangka... hahay!
Godi Suwarna
:"Keun we atuh, 'Jang Yadi..! Ua punya kuasa..."
Ahmad Yani
Kitu tah ari jalmi teu acan ngaraosan ...tigedebut ! teh ! heu heu !!
Mariana Herdiawan
naaa..barina ge ''tangkal-tangkal nu uwa ,mun kitu ilaing rek mantuan '' ceuk si uwa teh ,pok na deui ''mun ilaing rek mantuan sok pang nyiapken springbad dihanap''...eeleehh naha si uwa teh kalah rek sare ..
Yadi Fathur
@K. Sadayana:: Hampuraeun si Uwa... emh..ckckckckck!