Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Parfum

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 26 Novémber 2011 01:29:17

Basa jalan-jalan pasosore, indung budak ngajak nyimpang ka tukang parfum. Manehna tutunjuk kana etalaseu. Song, pramuniaga ngasongkeun 'Ralph Lauren Romance'. Nyambuang. Seungit anu geus dalit. Seungit isuk. Manehna tutunjuk deui, song deui 'Issey Miyake'. Nyambuang deui. Seungit nu mimiti dalit. Seungit peuting. "Nu ieu we Pa!" Ceuk manehna ka pramuniaga. Manehna nyemprotkeun saeutik kana pigeulangna, diantelkeun kana irung kuring. "Resep pan Pah?" teuteupna jero, parat ka leuwi ati.

Komentar (22)

Rudi Riadi
Seungit janari kawasna , nya Mang Adit, nepi ka Parat kitu teuteupna mah....
Nana Sukmana
Abdi mah kaleleban teh ku "white avenue". Duka tah ku si eta mah.... da teu weleh seseblakan, tara tiasa mondok. Kantenan upami dianggona ku pramuniagana mah.
Yayan Bedog Supriatna
duh..palay, kintun lah nu sengitna parat ka leuwi ati
Heni Sumarni
seungit parfum salira.. anu harita napel kana raksukan simkuring, seungit dugika ayeuna, ngahaja acukna henteu di seuseuh, kanggo pangemut.
Hadi Aks
Nu hiliwirna tembus kn ati mah parfum manehna, nu sok bingung lmn gs mulang, bisi kaambeu ku nu di imah!
Heni Sumarni
Emmmh...pangalamannaaaa...edasss
Aditia Gunawan
Rudi Riadi: hebat Mang Rudi mah tiasa dugi ka janari..heuheu
Aditia Gunawan
Nana Sukmana: Eta ge ukur silih reret sakedapan jeung pramuniaga, luk manehna tungkul. heuheu
Aditia Gunawan
Yayan 'Bedog' Supriatna: sajabi ti seungit aya oge bau anu parat ka leuwi ati...
Aditia Gunawan
Heni Sumarni: pami napelna kana awak salira, atuh tiasa dugi ka saminggu teu ibakna teh...hihi
Yayan Bedog Supriatna
ikh..nu seungit atuh tong nu bau
Aditia Gunawan
Hadi Aks: pangalaman pribadi, Aka? hehehehe
Helin Syamsuri
Keur maehan seungit parfum mah minyak gosok cap Kampak...bisi we parpumna kabawa kaimah
Godi Suwarna
:"Emut kana novel Perfume, Patrick Suskind. Ieu mah fikmin Parfum, Patrick Gunawan..."
Aditia Gunawan
Helin Syamsuri: wah, gawaat...eta mah seungit anu tos dipeuseul.
Maspri Dkc
Ngadua-kalian mah ngagaleuh parfum refill geura langkung mirah, mung KW 2, sawios....?!
Aditia Gunawan
Godi Suwarna: Hoyong maos novelna Kang Prebu...dilebetna aya tester parfumna teu? kanggo referensi. heuheu
Godi Suwarna
:"Wah, eta mah novel pangaheng-ahengna nu kantos dibaca ku sim uing. Lalakon tukang ngaracik parfum. Setingna Prancis, abad ka dalapan las. Kedah ngaos, Yayi..! Cocok sareng tukang ngaosan lontar mah. heuheu..! Edun pokona mah...!
Endah Dinda Jenura
seungit sore eta sigana mah...
Dédén Abdul Aziz
Sugan teh barang diambung ku indung budak, pokna: "Sami sareng seungit parfum nu kacandak ku Akang wengi mangkukna, nya!"
Dédén Abdul Aziz
Filmna ge "Parfume" edun pisan nya, Ang Prabu Godi Suwarna...
Godi Suwarna
Deden Abdul Aziz:"Biasana mah mun novl difilmkeun teh sok jauh ka siga. Film Perfume mah luamayan imbang sareng novelna. Duh, mun seug uing boga minyak model kitu, pasti Yi Perbu dikocrotan ku uing.."