Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dalil Nyandung

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 24 Novémber 2011 09:01:22

Ceuk Mang Lurah pareman , mun lalaki teu wani nyandung rada hese asup ka sawarga , da cenah jalma nu bakal asup ka sawarga mah taya lian iwal ti jalma nu keur hirup di dunyana loba mikul tanggung jawab kamanusaan tur bisa hasil ngaliwatan mangrupa-rupa dodoja kalawan sukses.

Komentar (8)

Kuswari Miharja
SOK atuh Kang maman! Contoan heula ku akang...ke pangalaman akang tepikeun ka abdi.....ngarah abdi bisa diajar ti akang. Sanes kitu????? he...he....he.....niat hade mikanyaah randa atawa parawan, can tangtu hade....komo juljol masalah anyar! ..
Jojo Johari
Taaah, nya. Geus nyandung deui bae. Hareueuh?!
Dadi Arya
haha...dimana nya madrosah Mang Lurah teh? rek ngalap berkah ah...
Maman Damiri
Mang Lurah Pareman , ayeuna kalintang sibukna janten narasumber di mana mendi .
Èka Anggiani Iman
edisi malem jumat... Nyandung, sirah ngagorolong, nyabak aki-aki... Nipu pembaca... :-D
Hena Sumarni
enya kitu?
Ahmad Yani
Janten hoyong masihan amplop, ka Mang Lurah pareman ! heu heu !!
Maman Damiri
Di nagara jin mah , tos janten tradisi upami hoyong janten lurah kedah ngawayuh heula . Sing saha calon lurah nu pangseueurna ngawayuh tah eta nu bakal seueur kapilih janten lurah .