Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Péso Dapur

Kénging Herdi Pamungkas
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 21:25:07

Manéhna bangun ijid neuleu bawang jeung sabangsana, teu dililakeun deui kabeh disiksik dikunyit-kunyit. Nu disasak teu walakaya, rumasa teu ngabogaan kakuatan nu bisa ngéléhkeun péso dapur. Najan ngalawan hamo bisa ngarompangkeun, jajauheun bisa miley, mun matak motongkeun mah tangtu ngimpi. Ngan ngajenghok waktu péso dapur dititah nyacag kadu jeung hulu domba. Haténa ngajerit, lamun dipaksakeun aing nu baris boboléh. Lalaunan manéhna ngoléséd, nyingkah ti pangperangan.

Komentar (6)

Herdi Pamungkas
nuhun jempolna
Yadi Fathur
nasib peso dapur
Herdi Pamungkas
tos nasib rupina mah
Jojo Johari
Eit! Tong ngejat ti pakalangan! Touubbaaah! ..hahahaha.. Hareuuuh!
Herdi Pamungkas
kang Tata Rukmantara ; ngejat soteh pedah kacontoan ku bonteng nu ngalawan kadu...pisakumahaeun teuing nasibna...
Mahpudin
duh, era ku peso dapur, nu tiasa ngukur diri.. hiks..