Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dina Luhureun Gawir

Kénging Hadiyanto Permana
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 20:48:50

Geus tilu jam manehna ngajentul na luhur gawir bari ngeukeuwek karabiner. "Salah aing", ceuk dirina dareuda, bari mikiran kajadian tilu taun katukang, basa dirina leungit kasaimbangan, karmantel leupas tina cecekelnana. Neng Ratna calon anggota anyar palastra saharita.

Komentar (15)

Rudi Riadi
Haduh..nyeak kana punduk ieu fikmin teh. Ka mana wae Kang?
Tatang Sumarsono
Tegep, yeuh. Réngsé maca ieu fikmin, bet bruh-bré kagambar suasana rock climbing. Ungkara tilu jam jeung tilu taun, dina pamustunganana ngaku kana kasalahan diri sorangan. Aya anu jadi bahan pamikiran uing, ari sajero tilu taun dikurangan tilu jam, kumaha perasaan éta tokoh (si senior, atawa boa instruktur)? Eta pertanyaan rék diantep waé sina kumambang, moal ieu rék dijinekkeun. Sip, ah!
Tatang Sumarsono
Jang Rudi Riadi,..., uing keur serius.
Godi Suwarna
:"Siip dekh, yayi...! Uing mah ngaos ieu fikmin teh emut ka Neng Agustina, mahasiswi sastra Perancis IKIP Bandung, mencrang pisan, nu maot waktos terjun payung. Tangtos Ang Tatang Sumarsono ge emuteun...."
Rudi Riadi
Ku kasang tukang Kang Hadiyanto Permana nu anggota Mahacita (mahasiswa pecinta alam) UPI (apal da saangkatan di jurusan Sunda teh), pas pisan nyandak tema fikmin nu ieu. Kitu tah, Kang Tatang. Mung abdi teu wanoh ka Neng Ratna mah..naha ieu teh kisah nyata kitu? ah, duka nu jelas mah resep we maca ieu fikmin teh....
Tatang Sumarsono
Ka Ang Godi Suwarna: Euh, si enéng nu éta? Apan baheula téh urang sarua pada-pada naksir. Ngan bédana, uing mah gagal, ari salira ... nyamos. Ka Jang Rudi Riadi: Naroskeun Neng Ratna? Ka ditu geura, ka urang Lembang.
Godi Suwarna
Tatang Sumarsono:" Heuheu...! Ka bentang IKIP tea atuh. Nyeta, urang mah nyamos jeung nyamos bae. Tapi nyaan. tegep pisan. Hideung santen. Mun tepung teh uing mah sok hayang adan. Gustiiii, mugia Almarhumah sing bagja di alam itu..."
Is Tuning
IKIP teh ayeuna tos janten UPI nya ? Unipersitas Padahal IKIP.. heu heu
Hadiyanto Permana
@Rudi: puguh pabelit pisan jeung tugas ieu teh.
Hadiyanto Permana
@Kang Tatang: gambar rasa nu tagiwur sepertosna mah.
Hadiyanto Permana
@Kang Godi: hatur nuhun.
Yadi Fathur
heu.... nyentug.. jempol ang
Hadiyanto Permana
@Kang Is: yaktos kitu pisan.
Hadiyanto Permana
@Kang Fathur: Kitu pisan.
Hadiyanto Permana
Hatur nuhun ka sadayana.