Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Moal Nyeurat

Kénging Melati Permatahati
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 19:24:46

Dinteun ayeuna moal nyeurat nanaon ah ..patalina sareng waktos anu tos nyangkolong..cag urang di simpen di handeulem sieum ...cobi teuras keun hilap deui tah..wasalam....Neng Ijem...!!!

Komentar (26)

Jojo Johari
Cag tunda na handeuleum hieum, cag teundeun na hanjuang dablang. Bisa jadi kitu tuluyna teh. Hareueuh!
Melati Permatahati
ihh naon hartos naaaa.......?
Jojo Johari
Teuing atuh? ..hahahaha..
Melati Permatahati
ahhh ...jadi kucrutt pabaliuttttt
Yadi Fathur
margi judulna moal nyeurat.. sim kuring moal komentar
Melati Permatahati
ihh mani kituuu wew
Bening Selakshahati
Neng Ijem nuju kutrat kotret nyertkeun jampe pamake teras diapalkeun sateuacanna dipuasaan , ku abdi di taros bade melet saha ? saur neng Ijem kanggo melet Kang Tata Rukmana , tuh beening mah baeur ngawartosan ...heu heu
Jojo Johari
Ka saha ta teh?
Yadi Fathur
ka abdi
Jojo Johari
Heug, atuh! Sugan teh?!
Melati Permatahati
hahaa baruk eta teh pelet nya engke lah di puasaan supados kang Tata Rukmantara kaburrr teh Bening Selaksahati
Bening Selakshahati
Tata Rukmantara @neraskeun seratan neng Ijem kang , moal nyerat soteh pameng nuju ngapalkeun jangjawokan kanggo melet akang
Jojo Johari
Alhamdulillah. Ke peuting rek kuramas ah!
Melati Permatahati
Haha Kang Yadi Fatur cung ngacung
Nanang Sahbana Afnani
Hehe..teu sawios.!
Melati Permatahati
Teh Bening Selaksahati aya pelet nu kumaha deui nya supados nu sumping na nyandak Terios xizxi
Melati Permatahati
Kang Nanang Sahbana Afnani cobi tah teu sawios teh aya aleusana ....naon tah
Ki Baba Gibson
kedahna Judulna teh..... #moal nyerat#
Bening Selakshahati
Melati Permatahati@ clak putih clak herang , sorolok prang sorolok pring sorolok seor koroncang , asih aing bodas nyacas lir kapas , mata aing lir bentang nu mencrang , lengo deui , tempo deui , boro kuring ku kadeudeuh ulah poho jingjing terios , puah ..... puah matih , anjeun ngoreeng bari meneleng
Melati Permatahati
huahahahaaa pelet na kirang matih Bening Selaksahati kedah na tambih bru di juru bro di panto palayah di tengah im,ah ku seseheun xixixi
Bening Selakshahati
Melati Permatahati@ mantap ..... tambihan ku ngalayah runtah saider - ider rupina kang Tata Rukmantara bakal kalengger heu heu
Ya Soebarta
Hoyong matih pelet mah diduet keun sareng pelet ti Jerman atanapi ti Jepang...!!
Jojo Johari
Hareueueuh, uing ripuh yeuh!
Nanang Sahbana Afnani
Heu heu...naon atuh nya..
Melati Permatahati
Tah ppelet eta pas kang Ya Soebarta nuhun info na
Melati Permatahati
Kang Nanang Sahbana Afnani gumujjeung bae nuju iklan pasta waos (bari kerung lereue kitu aya pasta waos/?)