Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngontrog

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 18:41:56

“Mun enya aya kawani, datang sorangan. Pok ngomong sacara umumna lalaki nu boga harga diri!. Tong maén rempug model keiu!”.
“Mun heueuh éta awéwé ngarasa puas lahir batin hirup jeung manéh, biheung daékeun ngilu ka kuring.”
“Sok paké logika!. Manéh téh kasebut satria turunan pangawasa, piraku ngajaga awéwé hiji teu becus. Komo deui ngurus nagara!”.
“Na teu éra mun kacaritakeun dina sajarah yen aya perang nu ngorbankeun ratusan rahayat ngabélaan hiji awéwé?”. Rama ngeluk tungkul ngarasa rumasa sanggeus dicarékan bébéakan ku Rahwana.
Amarah bala tangtara ngagedur kaduruk ku pangaruh propokator.
Pakarang-pakarang hanaang getih ting belesat di jumantara Aléngka.

Komentar (8)

Jojo Johari
"Toouubbaaaah..!" Batara Rama ngoceak maratan jagat, alatan meunang walirang dikolong catang. Hiuk! Jebrod! Jebrod! Jebrod! Tangkal kiara ditajongan sakarep ingsun, miceun wera na salasah. Hareueueuh.., uing jadi kapangaruhan, Kang!
Yadi Fathur
daria naker.. Wahhh rusak atuh monitor uing Ang Tata ... heuheuh....
Jojo Johari
Yeeeeh, apanan uing mah ukur lalajo, Kang!
Mahpudin
ah, da nu ngajaga lain uing, si laksmana, deur kalahkah ngudag buta, caca marica, rarasaan teu make caca, anu nyurup jadi kijang.. heuheuheu...:)
Yadi Fathur
Ang Tata Rukmantara::Apan eta tangkal kiara runtuh ninggang monitor heuheuh Anag Apoedy piraku nya kagoda ku moro kijang teu era ku polisi hutan
Maspri Dkc
Eleh deet Rama didieu mah....Alus teu ceurik lolongseran oge...Puguh pamajikan kabandang deungeun, katambah eleh diplomasi....karunya teuing...halah.
Rudi Riadi
Naha ieu hate teh jadi biluk ka Rahwana? Boa-boa enya, da Rama oge pan teu percaya ka Sinta, nepi ka diduruk sagala apanan.
Yadi Fathur
Ang Maspri Dkc sareng Ang Rudi Riadi::dalah dikumaha oge. Buruk-buruk papan jati.. hade goreng ge eta teh pun Rama... sanes pun Semar atanapi cepot dawala