Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manajemen Konflik

Kénging Wartawan Leupas
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 17:06:56

Nempo Selly dibonceng ku Danny, Rudi ambek-ambekan. Basa Selly dibonceng ku Rudi, Asep ambek-ambekan. Pada-pada timburu, pedah Selly daek dibonceng kusaha wae. Der, sapangeusi kantor parasea, marebutkeun Selly, karyawan anyar nu lindeuk-lindeuk japati. Tapi basa Bakri, kanjeng direktur, mawa balik Selly kana mobilna mah, kabeh karyawan taya saurang ge nu wani protes. Bari ngaheot, bakri ngagerentes, rupining hal ge aya manajemenna…

Komentar (37)

Yanti Sri Budiarti
Abot atuh rivalna pangkat direktur mah...hehehe
Ibnu Hijar Apandi
Teh Yanti Sri Budiarti, hehe, numawi ngarah karyawan repeh...eta jampena...
Yadi Fathur
teu aya nu parotes teh di kantor nya?
Ibnu Hijar Apandi
kang Yadi Fathur Berkata, muhun, mudah2an tiasa laukna herang caina beunang....punten tibalik...
Godi Suwarna
:"Haha..! Pabeulit pisan. Manawi teh bade siga dina lagu Ang Doel Sumbang nu tungtungna bogoh ka domba tea...! Siip dekh, Yi Perbu..!"
Ibnu Hijar Apandi
raka perebu Godi Suwarna, hehe...raos janten kanjeng direktur mah...
Bening Selakshahati
sumuhun moal geruh , ke malih di pecat langkung repot atuh
Ibnu Hijar Apandi
Bening Selaksahati, wios bedo ka nengg selly batan kedah nandangan dipecat...
Bening Selakshahati
Wartawan Leupas@ tindakan bijak pangersa
Ibnu Hijar Apandi
Bening Selaksahati, yaktos kitu pisan....
Mahpudin
aya nu milu ngaheot bari ngitung gambar soekarno-hatta, si adun supir juragan bakri, da dunungan hayang nyupir nyalira, nya kudu aya buruhna... heuheuheu...:)
Jojo Johari
"Kurang ajar! Awas siah!" Danny, Rudi, Asep, jeung sakumna karyawan medenghel ambek bari ngancam. Bring arindit muru masigit nu teu anggang ti tempat gawena. Rapat kilat ngabadamikeun perkara Selly nu geus salingkuh ka sarerea. "Peuncit!" cek Oman. "Ulah. Karunya!" tempas Ojang. "Leketek tangka jengker!" usul Oji. "Ulah. Karunya!" tempas Ending. "Tuluy rek dikumahakeun?" Oneng, saengan Selly, pipilueun. Simpe. Danny, Rudi, Asep, jeung Maman jongjon anteng keur gapleh. Hareueueuh!
Ibnu Hijar Apandi
Kang Tata Rukmantara, hahaha...mintubag tea, fikmin dua bagian...hatur nuhun tos dieuyeuban...
Jojo Johari
Yeeeh, uing mah ukur ngawawaas nu keur timburuan. Apanan timburuan mah taya hukumna, lin? hahaha
Teti Taryani
Si Bibi nu ngurus villana, pasti kenging uang tutup mulut ... Kang Apoedy. Janten dobel, nampi buruhan oge ti Juag istri nu sami sok kulem sareng borondong garing ...
Ibnu Hijar Apandi
kang Tata Rukmantara, hehehe...wajib ain saleresna mah...hahaha..
Mang Jamal
Teu ngahaja, bu tut, istri pa bakri manggihan carogena mawa selly...deur pasea di imah. Tah tah pareum di kantor hurung di imah hahaha
Ibnu Hijar Apandi
teh Teti Taryani, hahaha, memanjang dan melebar...
Ibnu Hijar Apandi
Mang Jamal, bakri geus antisipasi, lain sakalli dua kali kapanggih mawa karyawan awewena, alesanna teu aya deui, dina raraga ngajalankeun manajemen konflik...
Rin Riani
Oh,... Selly,....
Nazarudin Azhar
Hidup Pa Bakri! hehe
Ibnu Hijar Apandi
Teh Rin Riani, sumuhun...
Ibnu Hijar Apandi
Aang Nazarudin Azhar, kayungyun puguh ge...
Endah Dinda Jenura
manacis, manajemen cicis, xixiixi!
Ibnu Hijar Apandi
Teh Endah Dinda Jenura, hehehe... manajemen asih...
Is Tuning
Managé, janten direktur ! heu heu
Ibnu Hijar Apandi
Kang Is Tuning, kitu raosna janten direktur mah...
Is Tuning
muhun, Direktur, Diréken Batur.. :)
Ibnu Hijar Apandi
hehehe... tiasaan kang Is mah...
Asep Salahudin
barokah ngalap manajemen kolbu hahaha
Ahmad Yani
Upami ACIS tos disada, sadayana janten Jempe ! heu heu !!
Mang Jamal
uang tea panglima...
Ibnu Hijar Apandi
Kang Asep Salahudin, kantenan, dugi ka hatamna..hehe..
Ibnu Hijar Apandi
Kang Ahmad Yani, leres pisan, kang..nembe disada, komo bungkeuleukanana...
Ibnu Hijar Apandi
Mang Jamal, sumuhun, mang... iraha janten tentarana nya..
Dadi Arya
Rupina jabatan teh hasil epektip berkah ngiringan Manasik Haji. MANAjemen aSIK, HAyang kapuJI...heuheuy
Ibnu Hijar Apandi
Kang Dadi Arya, kantenan disarengan ku ISTIQOMAH, istri tiga dikontrakin rumah... hehe...