Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Alam Kubur

Kénging Indah Eka Lestari
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 15:44:30

Hiji budak nanya ka indungna. “ Bu lamun urang maot tuluy dikubur naon nu bakal ditanya malaikat? “. Indungna ngajawab , “ Kéla nya, Ibu rék ka kuburan heula kabeneran tadi aya nu maot . “ Tepi weh Indungna di kuburan ,tuluy Indungna teh masangkeun kabel tina tetengger kana headset. Plek wé di pasangkeun ka cepilna . Geblug wé si Ibu pingsan .

Komentar (9)

Mahpudin
hadeuuuhh tatarucingan.. heuheu.. heded wae fikmina...:)
Indah Eka Lestari
hatur nuhun :)
Maspri Dkc
Janten naon atuh anu kadangueun ku si Ibu téh? Piraku lagu Iwan Fals mah.....heuheuheu.
Godi Suwarna
:"Basajan. Lahuta. Tapi aheng binti hade, Neng..! Asoooy, 'Neeeng..! Diantos karya sanesna..."
Indah Eka Lestari
hehehe ...siga na mah ngadangueun sora hitut layon :)
Indah Eka Lestari
Godi suwarna : muhun hehehe hatur nuhun
Mahpudin
Nalika hudang tinu kapiuhan geus wanci janari leutik, ningali tetengger sing parentul, aya sora tinu headset nu tadi dipasangkeun, jeb ajeb, jeb ajeb, keur darugem kitu, gerentes hatena..:)
Indah Eka Lestari
hehehehe sae...
Yadi Fathur
ieu Fikmin endah tur lestari