Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kaduhung

Kénging Sandi Asli Sunda
Dipidangkeun dina lapak 23 Novémber 2011 12:27:28

Geus sabulan kuring abur-aburan ti imah. Ngendong di imah babaturan nu hiji tuluy kanu sejenna. Modal ukur kantong rangsel eusi kaos jeung calana ganti. Duit meunang unjam injeum ti babaturan. Hape di jual ngan payu 150 rebu da hape heubeul. Kuring abur-aburan teh kulantaran ngarasa pundung ku nu jadi indung. Indung kuring nyaram loba teuing maen band, anggur sing fokus kuliah. Tapi atuh da resep. Susuganan engke jadi kawentar. Kuring ambek loba teuing di caram ku indung, da bapa mah geus lila maot. Hiji mangsa salah sahiji sobat kuring mere saran sangkan kuring balik. Karunya ka indung cenah, bisi neneangan. Nya harita kuring balik ka imah. Teu ngetrok panto. Bulubus we asup. Asa sepi. Sasarina mah indung kuring sok diuk lalajo tipi. Kuring nempoan ka unggal kamar. Euweuh sasaha. Kadenge nu muka panto hareup. Ari pek teh adi kuring. “Aa, mamah ngantunkeun minggu kamari....”.

Komentar (5)

Sandi Asli Sunda
hatur nuhun kana jempolna..... nembe diajar nyerat....hehe
Yadi Fathur
Tong seueur teuing hiber atuh gera. Supermen..!
Sandi Asli Sunda
@kg yadi: tara ayeuna mah da usum ngijih.....kana angkot wae...
Endah Dinda Jenura
beres nyeratna, ngaguluyur caritana. sipsipsip!
Sandi Asli Sunda
@endah....hatur nuhun....nembe diajar...