Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sieun Teu Kaaku

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 22 Novémber 2011 13:35:09

Turun tina kapal ferri , kalacat kana beus GP Merak - Banjar. Beus geus ampir pinuh ku panumpang nu rek kawetankeun. Kaciri panumpangna rereana batur sagubernur wungkul ,garalecok tur galehgeh akuan. Nikukurkeun pakasaban sewang-sewangan salila di pangumbaraan. Ari sorangan ngan bati hareugeueun da puguh enya oge balik ti Sumatra tapi ngan saukur tas neangkeun dulur nu geus lila matuh di Palembang. Atuh basa panumpang nu diuk gigireun nanya ngeunaan naon pakasaban di Sumatra bet jadi rada reuwas , ari rek ngaku ngan ukur tas nyaba sok sieun dianggap teu salevel . Tungtungna kapaksa ngabohong , " Oh , abdi mah kaleresan icalan tahu ". Dijawab kitu teh semu teu percayaeun da eta bari rarat reret kana lebah ramo leungeun . Lila-lila kapikiran kunaon semu teu percaya eta meureun pedah biasana tukang tahu mah ramo leungeunna karoneng balas kakeueum jeung nyabakan tahu .

Komentar (4)

Yanti Sri Budiarti
Apan juragan tahu mah teu kedah nyoo tahu...he
Sandi Asli Sunda
padahal mah wartoskeun we, abi teh nu gaduh kapal ferry ieu.....
Maman Damiri
Kawitna mah bade ngangken anggota legislatif nanging tangtos moal percanteneun , da piraku aya anggota legislatif naek beus umum .
Ahmad Yani
Cobi upami ngangken Ketua UMUM PSSI , pasti percanteneun! he he he !!!