Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jargon Parpol

Kénging Ahmad Yusup
Dipidangkeun dina lapak 22 Novémber 2011 00:09:16

"Di nagara urang mah unggal Parpol baroga 'jargon' sewang-sewangan geuning, Jang", Aki Omod ngalieuk ka Jang Udin nu keur ngelepus udud kolobot. "Aya nu make jargon "lebih cepat lebih baik", "parteyna wong cilik", "mengabdi untuk rakyat", "partey gerakan perubahan". Ngan hanjakal can aya partey nu nyieun jargon "pembunuh para koruptor", nya Ki.

Komentar (7)

Yadi Fathur
aya ngan eleh memeh aya
Rudi Riadi
Eta mah Jargon Partai Tulang Belulang nu ketuana Bapa Sumanto...
Ahmad Yusup
Tah mun eta mah jargonna kudu"Partey pemakan manusia", Ang.
Tatang Sumarsono
Aya partéy anu jargonna kitu gé, ngan pangurus katut anggotana bingungeun kénéh, kumaha cara kampanyeuna. Mana komo dina lebah mikiran dana operasionalna.
Ella Wargadinata
ih...partey kitu mah dipusuhan investor atuh Kang......
Ahmad Yusup
Pami kanggo dana oprasionalna mah rupina kantun nyanggakeun proposal ka 'partey ihwanul muslimin' nu diafghanistan tea kitu?
Ahmad Yusup
Numawi, Teh Ella, kantos nguping kasauran Ajengan dina hiji pangaosan, "Lamun nagara Indonesia hayang ma,mur gemah ripah repeh rapih, rea ketan loba keton bru di juru bro di panto ngalayah di tengah imah, lubak-libuk loba banda lila beakna najan unggal poe dilebok" kudu numpurkeun heula sagenerasi. Ngan abdi ngemut....ari kitu mah kaasup kuring nu bakal tumpur teh....