Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Beda Jaman

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 21 Novémber 2011 23:21:37

Jaman Walanda, pamaen bal dibayar ku gulden, ayeuna mah ku perak bae.

Komentar (17)

Mey Dera Tea
Brt mahalan pemaen jadul ath nyak, xixixi..
Jejen Jaelani Wargadipura
leres, kolot baheula ge teurak keneh nyetrok jengkol ayeuna teu teu teurakeun, tos beda jaman....hehehe...
Rudi Riadi
Geus kabaca pieleheun kawasna ku dukun ti Depok mah...
Yadi Fathur
sabaraha perak tah rupiahna?
Dedi Rosala
masih untung teu ku seng oge. hehe
Jejen Jaelani Wargadipura
Yadi Fathur Berkata : paling sapersen tina hasil korupsi..... hehehe...
Aditia Gunawan
Numawi, rupiah teh sok diganti ku perak, sarebu rupiah ku sarebu perak. Ari perak tea, sanajan sarebu, angger we, matak ngangres. (kanyenyerian.com)
Tatang Sumarsono
Jadi inget kana dongéng aki uing. Hirup mah genah kénéh keur jaman Walanda, saurna. "Naha, Ki?" uing nanya. "Apan harita mah nini silaing ngora kénéh," walerna.
Aditia Gunawan
"Ari ayeuna?" budak nanya. "Enya ayeuna ge ngora keneh, ngan lain nini maneh." Tembal si Aki.
Herdi Pamungkas
"saha atuh ari lain nini mah?" tanya incuna. wlon akina, "Ninina tatangga..."
Is Tuning
uing mah resep teh hirup jaman ayeuna. "Naha ?", Mang Tatang Sumarsono nanya. "Apan di jaman ayeuna mah uing bisa nyieun fikmin", ceuk uing bari nyot ngelepus. "Bade ?", bari ngasongkeun bungkus samsu. Mang Tatang gideug. "Geus teu udud kéréték ayeuna mah, teu kuat. Baheula mah nepi kuat ka dua tilu bungkus sapoé." ... Uing ukur seuri. "sagala karesep téh, ayana keur ngora nya Mang ?". Mang Tatang ukur nyenghél..
Aditia Gunawan
"Nu teu resep ka nu ngora mah, biasana nu kolot. Kabiasaan kitu teh ulah dibiasakeun. Hawatos ka Aa Gym"
Is Tuning
kumaha mun nu ngorana leuwih kolot tibatan nu kolot ?
Aditia Gunawan
Saheulaanan eta strategi paling jitu. Sina pakewuh, silih ngaragangan. Tapi kolot-kalapa tea mun bisa mah, angkot pulas hejo.
Endah Dinda Jenura
peuriiiiihhh... jendral! hahhha!
Aditia Gunawan
can cageur keneh yeuuh... ku tumpanganana...
Endah Dinda Jenura
semet ayeuna mah rek ngadukung timnas Haiti aaaaahhh...