Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Goong Kabuyutan

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 18 Novémber 2011 10:23:52

Kumargi tos sasasih goong kabuyutan "Si Puyuh Ngungkung" ical aya nu ngilo , kapaksa latihan kendang penca wengi ieu mah moal tiasa digoongan , atuh kangge saheulaanan mah goongna digentos heula ku bedug masjid .

Komentar (6)

Teti Taryani
Atuh teu nyekrup, Kang...
Godi Suwarna
:"Hahahaha....! Kacipta. Batan padungdung kalah teras jaroged pongdut...!"
Jojo Johari
Kumaha mun sakalian takbiran? Kacida!
Hadi Aks
Hahaha...fikmin psn, Ang!
Maman Damiri
Nanging alhamdulillah saparantosna goong ku bedug mah mama lebe nu biasana rada ngamusuh teh janten nyaketan .
Endah Dinda Jenura
hahahha! titirkeun, Kang!