Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Riwayat Ki Lebe

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 17 Novémber 2011 16:35:20

Tadi isuk manehna maca talkin keur mayyit, sorena manehna di pangmacakeun talkin

Komentar (11)

Ayah Andika
euleuh ?
Wangsa Susena
Nyata ieu mah. yah !. ieu oge nembe rengse ngalayad...
Ayah Andika
innalilahi wa inna ilaihi raaji'uun...!!
Teti Taryani
Duh, nuhuunnn... diemutan... pati teh ngaddodoho nya Kang Wangsa?
Wangsa Susena
'Ayah ! Allohummaghfirlahu warhamhu.. tadi enjing teh.. masih sasarengan mulasara layon tatanggi ... pas ba'da dzuhur nguping wartos anjeunna dicandak ka rumah sakit.. ngan teu acan oge dugi ka rumah sakit di jalan keneh ..pupus . ..
Wangsa Susena
muhun teh Teti ..maot mah ngadodoho ajal mah teu terang di mangsa... estu rusiah Nu Maha Kawasa... sam-sami teh
Wangsa Susena
@kang Edi : muhun eta oge ..dicandak ka rumah sakit.. ngan teu kabujeng da di jalan keneh ..tos teu aya... kang !..
Ernawati Siti Syaja'ah
Mudah2an aya dina rohmat Allah
Mahpudin
dilembur abdi ge nembe kamari mang lebe ngantunkeun, tabuh 11, tanggal 11, bulan 11, taun 2011... wargi-na kang Ganjar Kurnia ... hiks.. mugi aya dina Rohmat Alloh.. Aamiin...
Ayah Andika
Hatur punten ka Kersana Ibu Ernawati Siti Syaja'ah. Rebu nuhun eta pangdunga ka papada mahluk Mantenna. Sanes bade kokolot-begog ka Salira, mung iru mah alakadarna bae. Upami dina Basa Sunda aya keneh "istilah" bari payus, langkung sae dianggo. Sapertos eta, "mudah-mudahan", asa langkung nyerep saupami digentos ku MUGI-MUGI, MUGA-MUGA, atanapi MIGIA. --> Mugia aya dina Rahmat Kersana Gusi Nu Maha Suci <--- (upamina tea mah) Sih hapunten sakali deui. Paralun !!
Ernawati Siti Syaja'ah
Haturnuhun, Katampi pisan. Tos sakedahna, pami mah tos diangken kulawarga.