Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kudu Make Jangjawokan

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 16 Novémber 2011 13:23:37

Nguseup babarengan jeung Si Amang , dina balong nu sarua ,model jeujeurna oge sarua , nya kitu deui eupanna oge sarua pada-pada meunang meuli ti toko pancing . Tapi naha atuh ari permilikan mah bet beda-beda . Ti isuk jedur nguseup kalan aya nu nyanggut oge ngan lauk incuna . Heran ku beubeunangan Si Amang teu sirikna unggal clom unggal giriwil jaba laukna baradag . Bakat ku panasaran uing nyelangkeun nanya ka Si Amang , " Naha Mang meni bangenan kitu ? " " Make jangjawokan atuh ,Jang ?" "Jangjawokan kumaha ,Mang ?" " Gampang , SIRILIK( ......) , SOROLOK( ........)" , Si Amang ngaharewos .
* kecap nu di lebet tanda kurung sim kuring teu wasa nyebutkeun .

Komentar (2)

Mahpudin
heuheuheuheu...
Entjep Sunardhi
Padahal teu kudu disumput-sumput da dina basa Sunda mah geus ilahar. Teu kaasup porno. Sok geura bandungan kecap-kecap : kanjut-kundang, sirit-konci,heunceut-ucingeun jsst.