Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Renyah-renyoh

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 15 Novémber 2011 12:32:23

Kaparengkeun dina hiji mangsa, kuring nyempetkeun manéh lungak-longok ka Taman Sari, susuganan manggih nu rada anéh, bener baé manggihan pisan, katingali aya nu renyah-renyoh, sungutna samutut, matana buncelik bari gular-giler, leungeun kéncana ngeupeul, nu katuhuna kitu kénéh, encan dina dadanana satangkeupan, kitu deui dina kélékna nyelap, teu tinggaleun dua sukuna ogé sarua nyapit, "Beu' sarakah pisan si eta !, ..tapi wajar kétang, sarakah ogé da si éta mah sato, nu teu wajar mah mun seug keuna ka diri jalma, nu boga kalakuanana siga kitu, beu palias ah !"

Komentar (7)

Jojo Johari
Badis kunyuk atuh? Ambeeeng..?!
Wangsa Susena
sanes badis deui kang Tata !... da puguh eta pisan ! he he
Jojo Johari
Waaahahahaa.. jiga para pangagung nu ayeuna keur hempak merbayaksa na kadurjanaan tea jigana mah. Tapi, teuing atuh? Sugan, kitu oge. Meureun..?!
Wangsa Susena
duka tah kang ..abdi oge sami ..meureun.. heu heu
Godi Suwarna
:"Pipina pasti tos ngajendol pisan...."
Wangsa Susena
Sanes ngajendol deui kang Prabu..! malihan mah sapertos nu bareuh lantaran KO rengse adu tinju.. da metet teuing ...heu heu..
Asep Ruhimat
Jelema mah geus angkaribung teh teu eureun ngakutan, eureun-eureun lamun kahongkeun.