Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyingcet

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 14 Novémber 2011 14:25:17

Kabayang mun hujan turunna teh hiji-hiji..meureun aya kamungkinan diheureuykeun ku barudak, ku cara nyingcetan eta hujan, "Eit ..teu beunang...eit hoyyah teu beunang...." Ceuk budak bari lulumpatan ngaheureuykeun hujan.

Komentar (30)

Yaf Publish
GAK kena gak kena....hehehe
Nyai Endit
hihi .. enya ..lucu sigana ...
Wangsa Susena
he he....ny kitu pastina kang !. heu
Wangsa Susena
Teh Nyai Endit:....komo pami nu huhujanana ..teteh mah .. sanes lucu deui malihan resep pisan pisan ningalina he he...***punten teh ah !***
Nyai Endit
hahahahha ... der engke lalumpatan deuih
Yadi Fathur
kabayang mun panon poe di handap... diarome ku budak bari ngadapang.... karunya indungna nyeuseh baju budak nu teu kaur
Maman Damiri
Kabayangkeun oge mun hujan widadari ragragan ti langit pasti aki2 milu marulungan ...
Rohaendi
Tah angot pami bulan aya dihandap, sigana ucing sadunya di peseran ku nini anteh... Hahaha ...beuki jauuuh...
Ki Baba Gibson
aya-aya wau mang wangsa mah... hahahahaha
Iwank Pamungkas
kabayang mun tukang kurupuk jualan kurupuk....(naon deuih teu nyambung.. punten ahhh)
Ahmad HiLine HeadLines
cag..lamun barudak..!! mun kolot nu resep heureuy barijeung keur mawa kandaraan Pangeran di demo jigana.!!
Dadang Soekanda
Lah komo mun hujan ngacer ti handap, asa resep ningali erok nyaringsat. kaluhur....
Cicara Cac
mending janten hujan, Ang Dadang !
Iwank Pamungkas
Kang Dadang, resep ningali erok nyaringsat atanapi naon yeuh..? hehehehe
Wangsa Susena
haha...atuh hawatos ka indungna barudak kang Yadi !.. heu heu
Wangsa Susena
nya kalebet kang Maman oge ngiring nubrukkan..atuh nya ?... heu heu
Wangsa Susena
beu'... atuh cios .. transmigrasi ka bulang teh Kang Rohendi !... he he
Wangsa Susena
he he.. tuda meni teu kapendak bae kang Lalat ! ..bahan kanggo mikminna janten nu ieu bae di lebetkeun..he he
Ki Baba Gibson
sugan teh kuring wae anu keur katiga ku ideu fikmin teh hahahahaha horeng anu ngora ge sarua
Tatang Sumarsono
Naha da hujan teh turunna hiji-hiji, ngan pedah bari ngarendeng jeung batur-baturna.
Wangsa Susena
heu heu.. etah ..kang Iwank ! kacandakkeun..nya ..tos puguh atuh kang ! tukang kurupuk mah mah pasti icalan kurupuk... heu heu .. da piraku tukang kurupuk icalan sorabi.. he he
Wangsa Susena
beu'.. aya bahan di timpugan ku sapatu soldadu kang Ahmed !.. palaur pisan kang !.. he he
Iwank Pamungkas
Kang Wangsa, subangna palih mana? sim kuring ti Cimerta, pengkereun atelir..
Wangsa Susena
ha ha... pami kitu mah pasti kang Dadang miharep huja salawasna... heu heu....
Wangsa Susena
kang Tatang Sumarsono:...Aeh leres nya pangersa !.. da tikapungkur oge hujan mah hiji-hiji turunna... he he...ngan eta panginten sok ngarendeng sareng batur-baturna bari kerep deuih .janten teu tiasa nyingcet..sanaos pras-pris oge.. he he...
Jojo Johari
Aya laguna lin? Hujan turun gugumplukan tea asana mah. Teuing atuh teu apal!
Wangsa Susena
alah deet atuh kang Iwank !.. abdi mah ti Cimerta ka palih wetan.. di leresan BTN ciheuleut subang...ngan abdi mah di Sidodadina..nu bade ka Cikawali tea ningan kang !..
Wangsa Susena
Tah geuningan ...baruk aya laguna kang Tata !... sok atuh kang emut-emut deui.... he he
Jojo Johari
Puguh lebeng teu panggih. Kungsi tatanya ka Guru Barnas, nu cenah jago ngawih. Lapur teu apaleun. Haruuuh..!
Wangsa Susena
duh kumaha atuh kang Tata ?...pami tos lapur kitu mah... paingan suluh baraseuh ieu teh... hawu ka keueum ku banjir, ditambih beas teu aya.... aeh naha bet kanu kieu nya.. heu heu..hapunten kang !...