Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Uing Milu

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 13 Novémber 2011 19:18:15

"Uing milu Kang Mantri ka Maespati ,hayang panggih jeung raja!" Kitu ceuk Sokrasana ka Somantri lanceuk tegesna . " Hus , ulah , ulah milu ,sok mun maksa dipaehan geura ,'' ceuk Somantri bari ngucas-ngacoskeun keris kana lebah dada adina . " Bae lah Uing mah teu sieun ,pokona mah dek milu ",ceuk Sokrasana ngadon beuki ngadeukeutan da disangkana lanceukna teh ngan ukur nyingsieunan . Beuki deukeut beuki deukeut tungtungna ceb keris teh nanceb kana tengahing dada. Sokrasana dadana gudawang baloboran getih , tiwas saharita. Sumantri reuwas liwat saking ,kaduhung sagede gunung . Kunaon atuh bet tega nganiaya dulur pribadi alatan sieun meunang wiwirang pedah boga dulur goreng patut ngawujud buta .