Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sajarah

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 12 Novémber 2011 09:21:49

Kawitna abdi nuju browsing di grup Baraya Sunda Sadulur, katingal di juru eta grup, aya seratan “Fiksimini Basa Sunda”, diklik weh.. wah ieu sanes grup samanea pikir abdi da teu jiga grup lain anu ngan ukur klik “suka” langsung janten anggota, Wanci Sareureuh Gaang | Kemis, 20 Oktober 2011 tabuh 20:25:03.. Abdi munggaran nyerat Fikmin, di judulan “OB”, ah iseng weh heureuy.. teu acan apal upami di lebet ieu grup seueur pangarang, sastrawan sareng budayawan kahot, da rumaos sadidinten teu aya pisan pagulang pagalang sareng urusan tulas tulis, Alhamdulillah dijempolan sareng di komentaran ku ceu teti taryani, teu kalangkung ahli jempol sareng fikminer kahot kang cicaracac, kang ahmad yani. Panginten ieu mah rezeki abdi, nembe saminggon diajar tulas tulis, cenah aya Pameran, pipilueun jiga nu heueuh abdi ge ngirimkeun, bari pas ditingal dinu foto-foto pameran teu ka foto fikmin abdi mah:) wios ah gerentes hate, pasti aya di hiji juru, atanapi anu murag tea, teras di pulung ku wanoja geulis, heuheuy..!!!, Abdi nyerat ieu kanggo panyumanget ka anggota grup, sok weh geura gutretkeun, tong asa-asa.. Leres pisan abdi ge awal-awalna sieun ku Kang Prebu Godi Suwarna, tapi da pas di lerepan anjeuna mah realistis pisan masihan komentar teh, heuheuy..!!!, Abdi nu awalna ngan tiasa cumarita sajajar, Alhamdulillah tos tiasa cumarita berjajar jajar.. (teu nanaon utag atog ge, heu!!).. HATUR NUHUN FIKSIMINI BASA SUNDA…

Komentar (7)

Nyai Endit
Sakedap, ieuh, kang Godi Suwarna mah teu kedah dipikasieun, anjeuna mah pinuh ku kasih sayang ..nu dipikasieun mah niatna ..komo ka istri mah ..ka pameget wae sok gaduh niat ngajak ... ngawayuh saurna... hahahaha.
Mahpudin
komo saatos add abdi di confirm ku Nyai Endit tambih sumanget tulas tulis teh.. hahahahahaha.....
Nyai Endit
Halaaaah ... meni kitu.
Gus Manz
Ang Apoedy Sarah Ihsan, saumur-umur nyunyuhun hulu,kuring karek manggih group kasundaan anu AHENG eh SAHENG siga di dieu. Ti Sundayana, Kisunda, Urang-Sunda, Sunda dibuana, Sunda Atlantis, Sunda Hudang, Baraya Sunda jste. moal aya nu saheng jeung aheng siga di dieu. he.he.he..
Mahpudin
tos apal susuguhna ka kang prebu Godi Suwarna diajakan ngaliwat ka "RED LIGHT".... heuheuheu...
Ahmad Yani
Heu heu heu , aya ku sami eta pangalaman teh, sareng sim kuring, nikreuh bari ngeureuyeuh....Ang ! he he !!
Ade Rahmat
Kang Apoedy, pakarang bisa seukeut alatan diadukeun jeung batu, diasah jeung digosok miceunan rompang, kitu kirirpik pedas eh kiritik lada, tah para sepuh nu tos ngarasa asin, amis, haseum, pait pokona rujak satra eta ibarat batu asahan, punteun sanes nganggap batu ngatendul, nya upami sastrawan kahot teu malire urang-urang mah nya ! jiga batu. hay hay hay