Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wb

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 12 Novémber 2011 06:41:23

Nalika asup rohangan rapat, reuy beungeutna beureum ambek, biwirna ngageter, sorana ngageleger, anu hadir rapat sing reketey, komo bangsaning konsultan jeung kontraktor bangun ngadeluk ningalian tungtung meja, manehna hohoak, pangaruh, pangaweruh kabeh di budalkeun.. Jigana ngan uing sorangan di rohangan eta nu eweuh kasieun, kagebeb lamunan uing ku pertanyaan manehna.. “gimana Mr. George??”, uing nu titadi uplek jeung leptop ngan ukur ngajawab.. “No. Problem, WB sih oke” aja”, jauh dinu rohangan lain anu gedena ngan sakeupeul, aya nu sing barakatak, cikikik.. nyengseurikeun kalakuan dulur uing sorangan…

Komentar (6)

Mahpudin
rikat pisan jempol kang Cicara Cac mah... xixixixi.. hatur nuhun..:)
Cicara Cac
nuju manco pisan atuh
Mahpudin
duh ateul hayang heureuy.. tapi nungguan nu nanya "naha Mr. Goerge urang indonesia?? bet ngaku dulur".. eweuh wae...:)
Ahmad Yani
Aduh bade naros kitu, tos kapiheulaan ku pangarangna ! heu heu heu !
Dadang Soekanda
Puguh tarelat Kang Apoedy Sarah Ihsan, Iwal kang Cicara Cac, tanginas mah, matak lamun tarelat ngajempolan teh simkuring mah langsung ku sorangan..
Mahpudin
kang Ahmad Yani heuheuheu.. da nami panjangna Mr. George Rudi Riadi turunan Amerika - Majalaya... KTP amerika, katuangan nyunda..:)