Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Tagih Pipi

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 11 Novémber 2011 18:54:10

Keur diuk di Lobby Hotél nungguan dunungan.. “Hey..!!!” aya nu nepak kanu tonggong, ngalieuk, gebeg wanoja geulis hareupeun bari imut.. uing rungah ringeuh da teu wawuh téa..!! andy kan???, “eh.. iah..” bari ngasongkeun pipi eta awewe cipika cipiki, nanya deui.. “mau langsung aja ??, uing areupeup … “kamu bener andy kan???, sorana naek..!!! “sanes sayah mah dudung..” Plak!plak! pipi di cabok bulak balik jiga nu di tagih hutang urut cipika cipiki tadi… hiks.!!

Komentar (15)

Ahmad Yani
Hi hi hi hi , karaosnya , JUJUR teh nyeri ! hi hi hi !
Mahpudin
padahal mah cariosan ti tokek eta teh tos pang bokingkeun.. hahahahaha...
Mahpudin
rumaos kirang pangalaman.. hehehehe..
Mahpudin
kang Edi Purwadi leres teu kenging areupeup.. hehehe...
Dadang Soekanda
Dimana ngetemna Kang bade nyobian ah..
Mahpudin
Kang Dadang Soekanda numawi saurna ieu mah di lancang kuning upami kaleresan di semarang mah...
Rudi Riadi
Hahay...ke heula moal waka komen...ngehkey keneh ieu ge...
Mahpudin
kang Rudi Riadi heuheu... kalem da moal dugi kabesekan carita ieu mah... xixixixi...
Endah Dinda Jenura
aaaahhh c Dudung mah bet ngaku jadi we dicabok, hahhha!
Mahpudin
Ceu Endah Dinda Jenura ti saprak harita.. c dudung, ngabubur bodas bubur beureum ganti ngaran jadi andi... hahahaha...
Maspri Dkc
Matak ge ulah sok aku-aku angga...
Mahpudin
kang Maspri Dkc kasirep.. ujug iah wae ngawalerna teh.. heuheu..
Mahpudin
Alhamdulillah.. di jempolan ku wargi salembur kapungkur di cisitu... kang ganjar kurnia... Hatur Nuhun...:)
Ya Soebarta
Ajaw.."eh leres ketang andy sanes Dudung"..jrot kanyut kundang di tajong...heheh
Mahpudin
kang Ya Soebarta pastina kadinya tujuan salajengna.. heuheu...