Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bulan

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 11 Novémber 2011 13:58:30

Bulan teh indung peuting nu mepende mangsa keur peuting .Lamun dibabandingkeun kuat mana pangaruh bulan jeung panonpoe ,nya tangtu kuat keneh bulan sabab sok sanajan leuwih leutik geus kabuktian bisa masang surutkeun laut . Kitu ceuk Abah Salim ,guru silat kabatinan ti Pagureun Macan Eunteup . Tah kusabab kitu dina peuting ieu mah wayahna maraneh sapeupeuting kudu melongkeun bulan pikeun ngabuktikeun hal eta. Kahade ulah nepika ngiceup sakiceup-kiceup acan bisi aya mamalana,ceuk Bah salim bari muru ka tepas imah ngadon ngopi bari udud.
Haaarrr ari Abah , moal ngiringan? ,cek Busro ,muridna nu kahiji. Ah Abah mah geus lulus dina hal eta mah , hempek we maraneh !....

Komentar (1)

Dadang Soekanda
Manawi teh luncat ka bumi randa anyar..