Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Etalase

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 11 Novémber 2011 12:57:09

Balik jum’ahan aya nu gugupay tinu étalase, dirérét ku juru panon.. “aah.!!!”, moal.. uing moal kagoda.!! Unggal ningali étalase sok ngulampreng pipikirana, jug ka etalase “Red Light” di Holland, lain.. ieu mah lain eta, geus lila ninggalkeun nu kikituan mah, gerentes hatena... teu weléh ingkah éta nu gugupay tina pikirana, pagutreng haténa, ras ingét kana nasehat dokter, kana umur anu can kolot-kolot teuing, budak nu masih kénéh laleutik, angger hatena teu walakaya… nepi kantor geuwat neang OB.. “CIK PANG MEULIKEUN GULE KEPALA IKAN di RM PADANG”….

Komentar (7)

Mahpudin
hatur nuhun jempolna.. kang Dadang Soekanda Oleh2 Uih Jumaahan... hehehehehe....
Mahpudin
mamala pisan keur nu darah tinggi eta teh..:)
Mahpudin
tiasa, ngan sok ngabongohan kajedud-na..:) stroke...=))
Dadang Soekanda
Lah pira gule ... asal sacoel we sesana ka OB keun moal teu atoheun...
Mahpudin
ieu ge nuju kang dadang... nuju di pelong wungkul bari sangu mah deungeuna jeung sayur lodeh plus tahu tempe.. hahahaha...
Godi Suwarna
:"Abdi ge di Red Light mah mung ukur ngalangkung. Sumpahna ge sing daek demi. Yaktos, mending keneh gule mastaka Den Kakaf. Pelem dekh..."
Mahpudin
kang prebu godi.. heuheuheu... percanten..:)