Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

57

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 09 Novémber 2011 01:23:00

Cacakan mun teu kapegat hujan bari jeung dor dar gelap mah jigana asa haroream teuing kudu ngiuhan na saung kuncen , jabaning meh nyedek ka sareupna . Ari rek maksakeun balik kuriak dicentar gelap ,palias teuing mun kudu nyusul dikurebkeun . Di luhur saung sarila tutug ngabaturan kuncen bari ting serebung udud . Sabot kitu burinyay kilat nuturkeun atra warnana semu biru kawas logo PLN dituturkeun ku guludug nu nyamber tangkal caringi . " 57 euy !" Ceuk Mang Kuncen rada-rada bedas . Isukna rebun-rebun keneh batur salembur gujrud pating jorowok , " Kalaut euy ,kaduhung teu dibalikeun". " Na sabaraha kitu ?" , " Puguh 75 euy ".

Komentar (6)

Edi Warsidi
asyik, jaman nalo tea. Naha aya keneh Kang Maman Damiri?
Ella Wargadinata
cocog tah.....cik bagi inpo Mang, meungpeung togel nuju mahabu...
Godi Suwarna
:"Tah, tah, tah...! Rada aheng fikmin teh, Kang Perbu...! Dilajeng, ah..."
Ahmad Yani
Walahhh teu di mistik euyy , kalah masang 24 . heu heu heu !!!
Arom Hidayat
Ngageris, kang Ahmad Yani!
Dédén Abdul Aziz
ampir jebol tah nu opat angka, beda saeutik... masang angka 86 (lapan anam), heuheu