Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tulungan

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 07 Novémber 2011 14:23:03

Congo bedil geus ditodongkeun kana sirah Si Juhro. Téroris! Ceuk nu ngarasa ditéror mah. Umurna kari itungan detik. Kurang ti sapuluh detik. Uing embung Si Juhro paéh. Uing hayang manjangkeun lalakon hirupna. Loba teuing tokoh nu ditelasan ku uing. Tulungan uing!

Komentar (10)

Yatun Romdonah Awaliah
uihan deui ah macana
Teti Taryani
Damel fikmin deui wee... nu tokohna Juhro aki-aki...tangtos panjang tah lalakon hirupna teh...heuheu...
Aditia Gunawan
Yatun Romdonah Awaliah: Siga maca kuran euy,,heuheu
Godi Suwarna
:"Sip, 'Jang Adit..! Teroris nan tragis...! Judulna: Terjebak Dalam Dosa. Hehe..."
Aditia Gunawan
Teti Taryani: Numawi teh, kalah hayoh we tokoh teh kudu wafat...haduh, meni asa dosa.
Aditia Gunawan
Godi Suwarna: "Gancet tea Kang Prebu, terjebak dalam dosa teh?" Wkakakak
Endah Dinda Jenura
sok atuh senangkeun karakter teh, nu engke mah ajak ameng jalan-jalan pendak jeung nu geulis, teras ogoh-ogohan....
Aditia Gunawan
tah eta ogoh-ogohan...katabrak motor weh. hadud
Endah Dinda Jenura
terus diangkut ka RS, pendak jeung suster sexy...
Aditia Gunawan
eta suster teh bade ngabius, ku obat penenang, dicampur arsenik..