Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balaka

Kénging Djoerig DalapanLima
Dipidangkeun dina lapak 06 Novémber 2011 17:02:15

Dina @Fiksimini Basa Sunda loba kecap nu ahéng, nu kuring sorangan karék maca éta kecap jeung can kaharti pimaksudeunana, lantaran jarang kadéngé jeung jarang diucapkeun ku papada jalma dina kahirupan sapopoé khususna di lembur kuring *Alhamdulillah nambah élmu.

Komentar (9)

Asep Ruhimat
cobi diantawisna kecap naon wae.
Mang Jojo
'haripeut ku teuteureuyeun kapelag ku kerewedan daging kurban '
Yadi Fathur
muhun nambih elmu mah timana we..
Mang Qoyyum
contona bae seratang kang perbu Godi Suwarna (duka naon tah perbu teh "sim kuring mah can ngartos"?) dina Fikmin # BERLIN, DINA HIJI PEUTING # aya sababaraha kecap nu kawilang aheng : ”Great show! Thank You, Master!
Heri Awie
Sok pedar kadinya kang Asep Ruhimat, heuheu...
Mang Qoyyum
hihi
Yadi Fathur
Haded fikmin ti Ang Djoerig DalapanLima mah, klimaks na dina kometar hihihi ... piss ah.. heueheuh
Mang Qoyyum
mang Yadi : hade / goreng eta mah relatip, mungguhing hade / goreng ceuk agama eta geus pasti *cenah. hihi...
Teti Taryani
Uhun, aceuk ge sok sering kerung ari mendakan fikmin ti para inohong teh...janten nambih elmu sareng nambihan rajin muka kamus basa sunda...