Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sanghyang Ngukus

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 04 Novémber 2011 23:25:01

"Ki, nuju naon?"
"Keur ngukus."
"Haseupna ngelun Ki, mumbul ka alak paul!"
"Enya, méh kaambu ku Sunan Ambu."
"Ki, haseupna condong ka wétan!"
"Enya, ka batara Iswara."
"Malik Ki, ka kulon!"
"Oh, ka Mahadéwa."
"Ki, ki... ka kidul ayeuna mah, haseupna ngahideungan!"
"Wisnu moal salah deui."
"Ka kalér Ki, lighas!"
"Brahma ngahanan di kalér."
"Éh, Ki...haseupna ngelun deui..beuki luhur Ki!"
"Nujul ka Siwa, nu matak jadi méga pihujaneun. Piberkaheun."
"O, kitu..Ki..Ki!"
"Enggeus gandéng sia téh! Iraha aing meunang ilham nyieun fikmin?!"

Komentar (9)

Hadi Aks
Hahaha....
Aditia Gunawan
ha ha ha Mangle Kang? ha ha ha
Mustika Kurniarasa Haroeni
wakakakak,, meni celembeng pisan incu si aki!
Ayah Dkc
Aki-aki abad 20 Mikmin.....hehehe
Helin Syamsuri
Alus Dit...sok ka Manglekeun.
Aditia Gunawan
Mustika Kurniarasa Haroeni: Kitu polah incu ka aki mah, biasa..heuheu
Aditia Gunawan
Ayah Dkc: Aki-aki abad 21 ngukus..heuheu
Aditia Gunawan
Helin Syamsuri: Alus Pa? Peunteun A atuh nya, ulah di BL keun..:D
Teti Taryani
Heuheu... bakat ku karamat, ilham fikmin kedah diogan ku ngukus menyan putih...