Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tanjakan

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 04 Novémber 2011 21:28:50

Si Kabayan sarangah-séréngéh basa anjog lebah tanjakan hunyur. Manéhna tuluy leumpang bari ngitung unggal léngkahna...”Tuk tik tak tik tuk tik tak, sora sapatu aing!” Heuleut poé, heuleut bulan, heuleut taun, Kabayan tuluy leumpang muru punclut. “Tanjakan téh tarahal kénéh baé” si Kabayan kukulutus. Tanjakan karasa beuki netek. Kabayan béakeun hégak. Mopo. “Iraha aing manggih pudunan?” Kabayan peunggas harepan. Kabayan malikkeun awakna nénjo lalampahan nu geus kasorang, laju nurugtug kawas anjing moro bagong. Gasruk titajong. Gorolong.

Komentar (5)

Nazarudin Azhar
Tah.. Kabayan ge dina fikmin mah leuwih eusian geuning nya? Sae Gan... (kamari mah rada baeud di pameran, kapiheulaan meser buku HHM kenging Ajip, hahaha)
Aditia Gunawan
Alah eung teu apal. Lain salah abdi, da lebar aya nu mangmeserkeun. Geulis deuih. Wkwkwk
Nazarudin Azhar
hahaha.. siip...
Rudi Riadi
Dongeng asli Kabayan ayeuna...Kang Nunu, baeud teh lain gara-gara buku, tapi eta gara-gara nyamos lektop...hahaha.
Aditia Gunawan
Rudi Riadi: abdi bae nembe terang baeudna Akang pas nyamos lektop, sugan teh saumur umur moal baeud..hahaha