Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Carek Aing

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 04 Novémber 2011 18:21:19

Carek aing oge kiwari mah loba jalma geus mamaneh ,dia nya dia ,aing nya aing . Kuat ku wasa kuat ku tega aing nyatu dia kajeun .Nu dauk dauk ,nu nanjeur nanjeur ,nu hees kuat ku heesna . Kebon huma jeung basisir lain nu dia lain nu aing , geus disebakeun lain geusan dia , lain geusan aing .
*punten ngangge basa sunda cibeo .

Komentar (5)

Ahmad Yani
Geusan saha atuh Wa , huma sareng basisir teh ?
Dadi Arya
duh janten nineung ka sobat2 nu di serang, pandeglang, lebak...
Maman Damiri
geusan budak petet jeung buncireung ti alas peuntas ...
Dadi Arya
Yaktos Gan....geuning di basisir sapanjang carita-anyerteh rajeg tembok2 wates
Hadi Aks
Tegep basana Ang! Aheng karaonsa ari basa wewengkon mah!