Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 01 Novémber 2011 23:45:41

PURNAMA
Purnama nyaliara. Geus jadi nikotin nu ngabulen jajantungna. Unggal poé manéhna teu weléh nyeuseup purnama. Mimitina mah ngéténg. Tapi kiwari mah manéhna kudu waé nyeuseup sabungkus purnama. Duabelas purnama tuluy ngelun. Haseupna mebek minuhan sacangkéwok rohang dalitna. Calacahna ditampa ku asbak nunggelis bari sumegruk. Nyot deui-nyot deui manéhna kana purnama nu teuing ka sabaraha, nepi ka awakna badis kurupuk kacaian. Jadi rorongkong réréngkongan. Rorongkong tambih angot ngenyot, purnama beuki nyacas pias. Tiwas. Mangsa purnama tilar dunya, rorongkong ukur ngaheruk ngoréhan kuntung-kuntungna, bari nginget-nginget saban purnama nu kungsi diseuseupna.

Komentar (4)

Nazarudin Azhar
purnama nu multi interpretatif heuheu... sae ang
Yanti Sri Budiarti
Judulna SAMPOERNA atanapi JARUM SUPER...he he
Aditia Gunawan
Nazarudin Azhar: Heuheu. Hatur nuhun. Hanjakal tadi urang tepang mung saliwatan di Kios Buku...
Aditia Gunawan
Yanti Sri Budiarti: Tadina mah bade GUDANG GARAM BEUREUM, ngan keueung teuing Teh. hehe