Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Carita Hujan

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 31 Oktober 2011 15:25:34

Mimitina miripis ngepris... lila-lila ngabadagan maseuhan taneuh, ngagulidag jadi cai leuncang anu kabawa ka na wahangan... mawa palid sakabeh pangancikan nu aya dinu rohangan hate….

Komentar (5)

Ya Soebarta
Waah caah dengdeng tea paginten sun,sakorejat nu matak rujad...heheheh sae sae.
Mahpudin
heueheu.. kabawa palid hoyong ningal pameran fikmin.. ngan jauh... hehehehe...
Ya Soebarta
Sarua uing ge mang, heg lila keneh mudik duh kumejot kumerot...
Aris Supena
gara-gara HUJAN BADAG nya Ang Aboedy.
Mahpudin
muhun HUJAN BADAG kang aris.. hehehe..