Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pasar Malem

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 30 Oktober 2011 00:17:38

Hujan ngecrek. Pasar malem combrék. Nu daragang titilep barang daganganana. Korsél kawas jam dingding nu batuna soak. Jurig-jurig riab ti rumah hantu nu hateupna bocor. Peuting beuki manjing. Girimis tambah miripis. Anjing babaung beuki ngalanglaung tina kasét nu pakusut. “Jurig, peuting jurig!” Ceuk jurig bari ngitung duit lambaran sarébuan. Ceuk kuring nu teu tulus malem mingguan.

Komentar (8)

Rudi Riadi
Lawas teu ngelol, manahoreng jadi juru tagih pasar malem, Mang Aditia teh..
Aditia Gunawan
Muhun Kang Rudi, nuju pakepuk urusan duniawi. Heuheu.
Rudi Riadi
Ih, tangtos wae, elmu tungtut dunya siar apanan...Calana butut tumbila liar...ka Bandung moal engke senen?
Aditia Gunawan
Jigana Rebo tanggal 2-na bae, Kang. Pas sawalana. Hoyong ningali Kang Rudi macakeun fikmin "Angkot Cinta", haha.
Godi Suwarna
:"Hade fikmin teh. Karasa pisan jemplingna, lalesuna, barecekna, keueungna kaayaan di pasar malem. Karunya si Kuring nu ngan ukur bisa gegetun. Sip, Jang Adit. Sono dekh..."
Mang Qoyyum
aya jurigan gening.
Aditia Gunawan
Godi Suwarna:"Miss u too Kakang Prebu, heuheu...Di Depok taya gedung kasenian, wungkul Pasar Malem nu jadi pangbeberah."
Aditia Gunawan
Djoerig DalapanLima: Sakur jurig nu kaabsen, hapunten..hehe