Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malem Minggu Panungtungan

Kénging Ricky Andriawan Mardjadinata
Dipidangkeun dina lapak 29 Oktober 2011 22:45:35

: Luhureun kaca eunteung ngabaris cangkang Brisk jeung kaleng parpum kosong cap Spalding di kamerna, kumplit saparangkat alat ngagaya nepika salep jerawat oge aya, " nu penting penampilan gaya,so'al payu henteuna mah nomer dua..! " Cep Deden nyarita sorangan hareupeun eunteung bari meres-meres rambutna,harita ba'da Isa malem minggu ka opat di bulan Nopember. Teu lila datang baladna nyampeur " Hayu Den tong lila teuing dangdana da lain rek ka kota ! ", " Siap lah ! " tembal Deden nu geus dangdan. Deden tuluy leumpang ngagidig jeung baladna mipir-mipir lamping bari mawa bedil mimis, harita malem minggu panungtungan saacan di penjara sabab teu dihaja Deden nembak baladna nepi ka binasa.

Komentar (8)

Godi Suwarna
:"Sip, sip, siiip...! Maju teruuuus! Serbuuuuu....!:
Ricky Andriawan Mardjadinata
: " Wokeeeh ! " Hihi....:D
Habis Gelap Terbitlah Terang
ngabalicetna rada nyoledat... he he
Ricky Andriawan Mardjadinata
Ngacapruk semu teu nyambung nya hehe...
Godi Suwarna
Ricky Andriawan Mardjadinata:"Nu dimaksad nyoledat ku Om Gustav Robert Kirchhoff: naha aya jalmi (pamuda) tiasa maot ditembak ku bedil mimis. Kitu rupina..."
Ricky Andriawan Mardjadinata
@ Kang Prebu : muhun apan keuna kana panona 3x,da maot na mah ku reuwasna margi gaduh panyawat jantung hehe.... Teu kiat hoyong mikmin padahal nuju dijalan dina mobil teu konsen,janten rurusuhan ieu teh maenya ku bedil mimis maot nya ?haha....
Godi Suwarna
Ricky Andriawan Mardjadinata:"Upami bedilna ukuran 5,5, teras ditembakan socana kenca-katuhu ku saratus mimis. Pasti gugur oge. Hehe.."
Ricky Andriawan Mardjadinata
Hehe...leres kang, kin cuang Reshufle heula nya, moal ku bedil mimis ah kagok. Nuhun pangrojongna tetep sumanget mikmin !! :)