Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngirung

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 29 Oktober 2011 16:24:19

faslun fii bayaani mahorizul huruf.., kadenge sora barudak keur ngaraji ti tajug. uing mah geus mang puluh taun katukang ngucapkeun kecap eta teh, tapi nepi ka di kieu-na mun keur ngaji ngau.. jeung ngalamin deui.. giliran ngedalkeun kecap fatehah teh... ngan moal matak jadi galideur komo leutik burih di sasat ku sifat era.. kusabab Gusti ge ngajadikeun imron nabi saukur nganteur musa pikeun netelakeun ieu ageman ka firaun....

Komentar (3)

Mahpudin
hatur nuhun jempolna.. danget ieu seja bade keurseus.. ka Ayah Dkc ngeunaan basa.. supados jiga fikmin teh mun basa-na merenah mah.. teu jiga ayeuna, kamana mendi teu puguh basa-na.. hehehe..
Ayah Dkc
Ambuing....ulah kitu yi , ceuk emutan ayah mah ieu kalebet genre fikmin pasantren. kagagas lah.
Mahpudin
hatur nuhun.. janten panyumanget..