Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 23 Oktober 2011 23:13:32

Teu Wasa
Bah Téja dukun lepus. Munjung kabuhunan muhit kabiharian. Reuteum ku barang pusaka. Hiji waktu kadatangan Jang Entis, budak ngora nu nyungsi jati diri.
“Bah, ieu kujang téh ti jaman mana?” Ceuk Jang Entis bari tutunjuk kana kujang nu nyelip na bilik.
“Teu wasa ngajawabna Jang, abah mah!”
“Ari éta lontar, naon eusina?”
“Hampura Jang, teu wasa abah mah ngajawabna!”
“Atuh caritakeun sakediiik wéh, lalakon Siliwangi téh!”
“Ih ari Ujang, komo éta, teu wasa pisan abah mah, pamali!”
Rey geuneuk Jang Entis. Ambek nyedek. Gap kujang, cleb kana angen Si Abah. “Hampura, Abah... tadina gé kami teu wasa...” Haréwosna.

Komentar (2)

Ayém Cépian
Teu wasa simkuring ogé bah nyakuan jempol dina fikmin ieu mah" bari ngacungkeun jempol hehe. . .
Aditia Gunawan
Abi Ibn Al-khairi: Teu wasa abdi ge males komenna, ieu mah mung latihan..hehe