Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Behel

Kénging Ricky Andriawan Mardjadinata
Dipidangkeun dina lapak 22 Oktober 2011 22:10:23

: Ku taraptina neng Dina,dugikeun ka waos oge di pageran.

Komentar (5)

Ahmad Yani
Komo upami sakantenan di konci gembokan , rupina janten sampurna taraptina ! he he !!
Shohiba Nu'man
gentosna sisig rupina mah.. heuheu
Ricky Andriawan Mardjadinata
Sumuhun akang, duka kumaha budak ayeunamh gampil kacandak ku trend,padahal waos neng Dina teh beres roes teu di pager oge,sesuatu kadituna mah hehe...:D
Endah Dinda Jenura
3B, ciri-ciri ABG jaman kiwari: Berponi, Berbegel, Blackberry :D
Ricky Andriawan Mardjadinata
@ Teh Endah : " eta pisan !! " pangalaman sigana hehe....