Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Geuningan

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 22 Oktober 2011 17:07:42

"Ki dulur ! emhh ..aya ku endah itu patamanan, barudak suka bungah silih udag, silih heureuyan, kekembangan nu maneka warna nambah endah katingalna" Ceuk hiji pasen, ngobrol jeung pasen nu aya sagigireunana, nu geus aya kana sabulanna dirawat, kabeneran ranjangna teh pas pisan lempengan jandela eta rohangan. Demi pasen nu sagigireunana nu diajak ngobrol ukur ngabetem. Pasosore ba'da ashar, suster jeng dokter pahibut ribut, ngagugulung pasen nu sering nyaritakeun ngeunaan kaendahan patamanan, teu lila katingali eta pasen teh dibawa kana ranjang dorong bari sakujur awakna diruruban ku samping kebat. Isukna, pasen nu sering diajak ngobrol menta ka suster sangkan manehna dipindahkeun ka ranjang urut pasen nu sering nyaritakeun kaendahan saluareun jandela tea. "Ah ..bohong geuningan mana atuh patamanan endah nu sering dicaritakeun teh, ningan ukur tegalan kosong nu garing ngiringking ?". Gerendengna. "Punten bapa..! pasen nu kamari pupus mah da socana teu ningali" Jawab suster tandes.