Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Daluang Katinggang Mangsi

Kénging Ricky Andriawan Mardjadinata
Dipidangkeun dina lapak 19 Oktober 2011 18:38:16

: " Goreng-goreng oge aing mah anak patani,moal dahar ladang korupsi ! ", Oding nyarita sorangan bari gumujeng hareupeun eunteung, rurat-reret merhatikeun ginding dirina nu rek apel malem mingguan ka neng Risna anak pagawe Pemda, " jaer mah ka jaer wae, ding ! " sapintas gerentes hatena nu mondokeun harepana, tapi teu eleh geleng, Oding tetep yakin tur gede harepan, " sugan wae daluang katinggang mangsi " ceuk Oding bari tuluy indit ngagidig mapay galengan.

Komentar (10)

Maman Damiri
Pek sing pede Cep Oding ...
Ricky Andriawan Mardjadinata
Oding tea atuh kang he..
Erna Rusnawati
Sip, sgl g kudu optimis Ding!
Ricky Andriawan Mardjadinata
Pasti ibu, Oding tea atuh ! :)
Dadang Soekanda
Kang Ricky, lalaki mah lalanang jagat. Ditolak mah kantun nagkuban di kamar...
Ricky Andriawan Mardjadinata
@ Kang Dadang : " Leres pisan, mung sanes abdi, tapi Cep Oding ! " he.. Nuhun kanu parantos masihan jempol sareng pangrojong kanggo Cep Oding ! :)
Aditia Gunawan
mun ditolak peso pangot ninggang taar..heuheu
Ricky Andriawan Mardjadinata
@ Kang Adit : Hus,pangalaman yah ? Awon ah enging kitu pamali, ongkoh ngisinkeun hehe...
Aditia Gunawan
abdi mah can kungsi ditolak,,da dipangnembakkeun ku karuhun..heuheu
Ricky Andriawan Mardjadinata
Percanten wae ah ! :D