Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dibegal

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 11 Oktober 2011 23:15:33

"Sok siah ! aing mah teu sieun deuleu ! najan dirempug ku sapuluh urang oge.. komo ieu karek lima urang, lah cetek siah !" Ceuk Mang Juha, bari lajag-lejeg badis jawara. "Sok tah pilihan ku arilaing lebah mana awak aing nu rek dikadek ?". Pokna deui, bari nonggongan, dikitukeun ku Mang Juha, atuh para begal teh asa ditangtang, teu antaparah ngan 'jekok-jekok' ngadek awak Mang Juha lir nu ngerencah bonteng. "Yeeh enggeus ieu teh ngadekna...?" Tanya Mang Juha bari ngagoler teu walakaya awakna mandi getih tuluy beuheungna ngulahek.

Komentar (12)

Emas Kurnianingsih
gkgkgkgkgkgkgkgkk......., kumeok tos dipacok....
Wangsa Susena
he he.. dipacok heula teh ..teras kumeok... heu heu
Emas Kurnianingsih
apan muhun...., he..,
Kumincir Wikidisastra
nu kieu meureun nu disebut mati gaya teh nya..?
Wangsa Susena
teh Emas muhun nya..asa bulak-balik dekok nya ?... heu heu
Wangsa Susena
kang Kumincir ...hehe apan nurutan sinetron kang.. memeh mati teh ..tiasa wasiyat sareng balanja heula ka Mall... he he
Ki Baba Gibson
pasti ieu mah urang sunda turunan batak...... gos diheulakeun.... terus we paeh hahahahahaha
Wangsa Susena
kang Lalat rupina mah kitu kang .. hahaok heula teras olohok da beuheungna digorok.. heu heu ...
Kopral Cepot
sesah sanes urang Banten mah ... teu aya cupat teu teurak bedog
Kang Warsa
Fikmin khas Mang Ibing (alm...) Saé, kang...
Wangsa Susena
etang-etang..pangemut-ngemut ka almarhum kang !.. he he
Wangsa Susena
Kang Kopral .. rupina kirang lami di Bantenna..janten henteu kaserep sadaya ..elmu debusna... he he