Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Éling

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2011 09:10:50

Geus béak déngkak manéhna miluruh nu teu puguh, tuang-téang nu teu jelas naon nu ditéang. nu puguh mah kalah ka angger, nu dipiluruh teu baé rawuh, nu ditéang teu témbong datang, nu dicukcruk teu baé cunduk, nu didago teu témbong katempo, bakating baluweng tungtungna 'leng' manéhna ngahuleng nepi ka katuralengan, 'guprak' manéhna ngabeubeutkeun manéh kana sofa nu geus pinuh ku kekebul, nu sababaraha mangsa lilana tara karopéa. Rét ka katuhu 'bréh' katémbong témbok ting polotot, rét ka kénca katingali eunteung nu ngagantung nu heubeul teu dijeueung, 'gebeg' manéhna ngarénjag, bari tibuburanjat, kajeueung awakna dina sajeroeun eunteung nu geus rampohpoy lungsé, panon celong, pipi kemong, beungeut sepa pias. Gerentesna, "Beu'...! geus mangsana déwék kudu ngumpulkeun deui lelembutan nu haben kumalayang kakalayangan, nu lawas ninggalkeun awak nu ampir béak disasa'ak ku ulamna mangsa, horéng ..! nu diteang téh miyuni kalangkang ningan, heueuh... ! diudag milu lumpat, didagoan milu cicing, ",