Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngalalana

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2011 00:13:09

Ti saprak reureujeungan jeung Neng Maya, jadi robah sikep resep ngalalana, maturan lengkahna Neng Maya nu geus melet hate, ngabengbat rasa, saban wewengkon bisa kasorang bari taya nu kaliwat najan sajeungkal, nu jauh kajugjug nu anggang oge ka sorang, teu malire nu ngalelewe, teu paduli nu sindir sampir, moal waka eureun ngalengkah mun can ka ambah, hamo inggis ku bisi mun acan kasungsi, hamo rempan ku kaayaan mun acan cacapna kapanasaran, mun seug aya nu ngahulag, kontan hahaok bari nepak dada "Dewek moal waka eureun ngalalana deuleu !... najan beak beurang beak peuting... kajaba mun seug 'beak pulsa' jeung error modemna".

Komentar (12)

Godi Suwarna
:"Hahaha....! Salam ka Neng Maya..! Uing nyuhunkeun no hp-na, ah..."
Wangsa Susena
Siap kang !..kin dikintunkeun via ..inbox... ha ha....
Ahmad Fawzy Imron
Manawi teh moal kitu tungtungna.. Sae kang..
Wangsa Susena
Haturnuhun kang !.... aral tuda kang ! ieu modem ngan error bae...tambih lemot deuih ..janten kaluman pisan... he he
Ahmad Fawzy Imron
Alhamdulillah abdi mah tara mendakan error sareng lemot.. Jalaran teu gaduh modemna oge.. :)
Wangsa Susena
Ngangge Speedy panginten akang mah nya ?... sae atuh kang..janten lancar bae...
Ahmad Fawzy Imron
Hehe.. Nyaan teu gaduh. Abdi mah lima menit ge, pami mayunan monitor, langsung migren..heu
Wangsa Susena
ari atos ngangge naon kang... nepungan Neng Mayana...?.. he he
Ahmad Fawzy Imron
Ngangge sampul jurumiyah, kang..hehe
Wangsa Susena
ha ha...atuh eta mah rerencangan 'Umaryathi... kang !...
Ahmad Fawzy Imron
Leres kang.. Hehe
Wangsa Susena
haha.. sae atuh kang... etang-etang..muthola'ah.. heu heu