Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sami Wae

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 08 Oktober 2011 12:54:30

Pasosonten. Ajengan suhro miwah garwana nuju caralik di tepas bumina. Ngobrolkeun rupi-rupi hal nu patula patali sareng aranjeuna. Tikawit nyarioskeun putra bungsuna nu masih keneh kuliah di mesir, dugika nyarioskeun rasa reueus, pedah aya salahsawios santrina nu janten pinunjul dina musabaqoh tingkat provinsi.
"ari itu saha nu dipoe ditengah lapang, mastaka siga enggal didugulan, kang?" ceuk istrina ajengan. "oh. Eta teh santri nu kapendak bobogohan, nyi haji..".
"har..naha? Pan urang ge kapungkur ge kitu, kang..naha teu kantos didugulan nya?!". "eh ari nyi haji..apan urang mah teu kantos kapendak.."

Komentar (12)

Yadi Fathur
Heuheuheuh... terangeun oge malaikat mah tara ngadugulan..
Ahmad Fawzy Imron
Sumuhun kang.. Hehe
Ahmad Yani
Waas mun abdi kapungkur ka pendak ! hi hi !
Ahmad Fawzy Imron
Rupina..bakal dugul unggal waktos..heu
Dadang Soekanda
Di Ajengan ge sami "Hukum Berlaku Untuk Yang Kapendak"..
Ahmad Fawzy Imron
Leres kang.. Sami wae.. :)
Sarjang
Edaas....!
Ahmad Fawzy Imron
Nu edas mah, jang darip, bah.. :)
Sarjang
Jarangjarang anu wantun ngungkap urusan Mama Ajengan mah Kang.... heu...
Ahmad Fawzy Imron
Hehe.. Pedah we, tos aya widi ti mama ajengan, bah.. Hehe
Ayém Cépian
He2 . . Mama mah ari perkawis jampé susulumputan mah teu diajarkeun panginten nya. . ?
Ahmad Fawzy Imron
Tangtos teu kedah diwurukkeun. Da santri tos apal elmu susulumputan mah. Namung, nu pangjagona nyumput, eta nu sok janten ajengan mah.. :)