Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bagja

Kénging Dadang Soekanda
Dipidangkeun dina lapak 08 Oktober 2011 12:53:04

Teu pira, ukur hasil tina dagang genot anu dipelak di sawahna, Nini Uti, ku parengna Gusti, tiasa angkat ka Tanah Suci. Kamari waktos waktos ngalunasan ONH, ngical genot pamungkas, sareng sawahna.

Komentar (10)

Ahmad Yani
Hi hi hi hi , manawi teh teu kitu tungtungna ! ha ha ha !!
Dadang Soekanda
Hatur Lumayan Kang Ahmad Yani, pimanaeun jaman kiwari, nu usaha dug hulu pet hitut ge rugel...
Ahmad Yani
Pondok tapi mundel pisan kang Dadang , Mun seug kaaos ku Mentri Agama , lumayan matak beureum pameunteuna !! he he ( Nuhun ah Kang !!! )
Dadang Soekanda
Numawi kang Ahmad Yani, kanggo ngabeungharkeun anu kasebatna DEPAG, sanes kanten di koredaskeun. Sabaraha nya kang kengingna tina bunga tina ONH.
Yadi Fathur
Mulih ti tanah suci katelah weh Nini Haji Genot.. heuheuh..
Dadang Soekanda
Hatur nuhun ka jempoler, mugia ditambih ku Gusti langkung seueur jempolna....amiiinnnn
Heni Sumarni
Moal ngaminkeun ah.....sieun jempol sagede genot
Dadang Soekanda
Leres Kang Yadi, kamari Hjh Heni mulih ti tanah suci hasil tina icalan lauk, nambihan namina janten... Hjh Heni Almujaeri...
Heni Sumarni
Teu janten kang ka mekahna ge...tapi namina mah di gentos janten Siti Maemulang...
Dadang Soekanda
Gening Heni ieu,... Gustiii hapunten geulis. Teu maksad nyarioskeun awon..