Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ayu Ting~ting

Kénging Tatang Supriadi Art
Dipidangkeun dina lapak 08 Oktober 2011 09:41:25

ema iyah urang salopa keur anteng neuteup teu ngiceup kana éta tivi,bari umat imut gutak~gitek sura seuri sorangan,bangun hayang nurutan naon nu aya dina tivi,

jol ki wasma! ti pipir imah bari ngagubragkeun suluh ti kebon nu kari sa pétak,,,asup ka jero imah,,ki wasma olohok ngajanteng teu usik teu malik,ASTAGFIRRLOH HALA'Azim!!

ema Iyah́́keur gutak gitek maké baju (JALBONG)bujal katémbong,jeung rok Sd nu incuna,,,ngagorowok aki ayooo kemon kita ngagéol????????

Komentar (9)

Yadi Fathur
Heuheuy deuh... waas Ang.. ema na saha etateh heuheuh
Tatang Supriadi Art
akang Yadi@nu mawi éta téh saurnamah émana panyajak nu urang tasik,duka ciamis,duka bndung kang?...moal d sebat namina mah ah bilih,kabita janten penyair ke kmh...
Yetti War
ari gaduh ema tong sok diantep geura landongan ah bisi kateterasan
Tatang Supriadi Art
Ibu yetti@numawi saur namah nuju deman ayu ting~ting,,éta gé tos d ubaran di candak lalajo sastrawan2,maca sajak supados gentos jnten panyajak éta ma iyah téh....abi gŕ hawatos ningalina éta bujal ma iyah,,,mani asa ningali liang undur2....hehehe
Wida Waridah
nu mana atuh ayu ting ting teh? siga nu enya weh apal ayu ting ting, pan tvna ge can ditebus di tukang service... :D
Tatang Supriadi Art
Ww@hussssstt ahhhh tong béja2,tivi can d tebus,,,,saduduna.....isin ku baturr,,,,éléh puguh iu ma iyah......tivina mani 27in...
Wida Waridah
maenya 27 in ari si aki mamanggul suluh ti kebon. eta ma iyah teu sakantenan meser kompor gas, kulkas 2 pintu, sareng mesin cuci sakalian?
Didon Nurdani
tivi na ti ang dira nya...?
Tatang Supriadi Art
Ww@pan eta mah tv pamere,meunang lotre tina cike geuning sok loba nu brhadiah.nya eta suluh mah pan jang icaleun jang mayar listrik na,cenah mah meunang nyolok titatangga....ai jang nyangu mah c aki teh tos ngangge nu di colokeun tea ning?.. don@.nu mawi eta lalakon tivi teh nepi k kiwari tacan aya nu tanggeng waler.....masih keneh nyegruk di tukang servis