Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Biantara

Kénging Rudi Riadi
Dipidangkeun dina lapak 07 Oktober 2011 19:16:09

Réngsé biantara, Ibu Camat ngageroan.“Iraha abdi kantos diperkosa ku Bapa?” tanyana. Kuring pungak-pinguk da teu rumasa, “Maksadna naon yeuh, abdi teu ngartos, Bu?” Tanya téh, rada kasigeung.
“Éta tadi, dina bubuka biantara aya kalimah ‘ngahaturkeun nuhun ka Ibu Camat anu parantos masihan kahormatanana ka sim kuring.” Bu Camat muncereng. “Aduh, Ibu hapunten, nu ngadamel naskahna biantarana Bapa Yusran Arifin sanes abdi…”

Komentar (26)

Ahmad Yani
Hi hi hi hi hi , Aya ku kituna Kang Rudi ! , manawi teh leres aya milik ! , kabayang "Cakialna " h ih hih hi hi !
Rudi Riadi
Ahmad Yani@ hahaha....
Yadi Fathur
Dipaparinan kahormatan sabara hiji..?
Dadang Soekanda
Sanes oge diperkosa ari masihan kahormatan mah,....... ah sok kitu Ibu Camat mah...jaim.
Sarjang
asa hoyong... merkosa bu camat heuheu...
Dadang Soekanda
Hayu Abah Sarjang, iraha... asa ganjen bu camat teh....
Didin Wahidin
matak naros teh dilema bu camat teh antara raos sareng hoyong deui
Dadang Soekanda
Memang atuda saha nu wantun, iwal ditawiskeun.....barade merkosa...
Yusran Arifin
Tah... Ahengna Si Akang ieu mah... kitu pisan.. Idena teh ber ku araraneh.. Antosan panaur nya?
Ahmad Yani
@Kang Rudi : Iraha bade aya rapat deui di kecamatan ?? hi hi hi
Ahmad Yani
" Tos kabayang upami aya rapat deui , Ruang kacamatan tangtos bakal pinuh ku Anggota Grouf Pikmin ....!! hi hi hi hi hi !!
Dédén Abdul Aziz
mulai nyieunan fikmin 'kahatur' euy!
Rudi Riadi
Kang Yadi Fatur Yadi @ Isin ah, ku bapa camat, dibeja-beja mah...
Rudi Riadi
Kang Dadang @ suka sama suka nyah....
Rudi Riadi
Abah @ Nu yuswana lima puluh taun ...seueur!
Rudi Riadi
Kang Didin @ Muhun ...tilas tapi raos tea manawi..hehehe
Rudi Riadi
Kang Yusran @ Hag, siah nu kasabit norojol...kabuuurrrrrr.
Rudi Riadi
Kang Ahmad Yani@ Ke, mun aya dibejaan...
Dadang Soekanda
Tos di taluntik ku sim kuring Kang Rudi Riad, gening pa Camatna.... (ong guyur).....peluh....
Rudi Riadi
Mang Deden AA@ Apanan guguru heula ka Kai Hadi Aks.
Rudi Riadi
Kang Dadang @ Dugi ka dinya eta panalungtikan...sae tah kanggo sekripsi mahasiswa mah....hahaha
Dadang Soekanda
Upami aya maksad tong kapalang...
Toni Lesmana
hahahaha..aya nu katempuhan buntut bu camat...
Rudi Riadi
Toni@ Buntut pa camatna oge....
Didin Wahidin
bade tumaros kang rudi manawi bu camat gaduheun keneh kahormatan? pami gaduheun keneh bade nyuhunkeun
Rudi Riadi
Masih minat kana pasesaan abdi...rupina kantun saparapatna..kang hehehe!