Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Almenak

Kénging Yusran Arifin
Dipidangkeun dina lapak 07 Oktober 2011 14:56:43

Bet anteng nyoo Almenak. Ngulinkeun angka-angka nu ting borélak. Patingkalayang. Lir béntang di awang-awang. Jadi popok, pempers, empéng, susu, imunisasi, momobilan, playgim.
Belenyéh seuri. Almenak digaléntoran. Pogot nakeran. Ditatap diusap. Lir beubeureuh. Gandrung pisan. Tinggalebray : Wedak, béha, cangcut, ermawar, lipen, arak, putaw, kondom, motel, aborsi.
Belenyéh seuri. Peureum-beunta. “Oh, yes! Oh, now!” katurelengan. Ngengklakan Jaman. Belenyéh seuri. Angka-angka tingburinyay. Ngajirim gedong, balong, mobil, apartemén, bungalow: Ngantaykeun salingkuhan.

Belenyéh seuri. Almenak digaléntoran. Diembat, diayun ambing. Digulang-gapér dina ranjang. Ranjang umpal-umpalan lir sagara pasang. Belenyéh seuri. Peureum beunta. Burial buncelik. “Oh, yéss! Oh, now!” ceuk amekan nu ngahégak. Ranjang beuki umpal-umpalan. Ngaguruh mapag topan. Teu kapireng ku Manéhna, basa Angka Almenak nu panungtung, ngalayang, ngajirim ramo-ramo nu paranjang. Siet! Ngajorélat nyabet raga anu mangprung. Kress! Diririkes. Ditiup jadi pahpir. Digéléngkeun. Gecrék! Diseungeut. Selebung, Malik ngulinkeun haseup udud, bari nyéngclé na catang Hawu.

Tsm,2011

Komentar (20)

Heni Sumarni
wuiiiiih......manteeeppp...teppp... cekess!!!.di seungeut....gog, nagog na catanghawu...
Yusran Arifin
Hahahaha, nuju siduru Ibu..
Heni Sumarni
hebat ih,,,,,,almenak tiasa mancalaputra mancalaputri kitu
Yusran Arifin
Almenak sakti panginten? Pamasihan ti Kang Godi.
Tatang Pahat
heded-heded wae lah si bapak ini mah..........
Yusran Arifin
Duh.. Pabeulit sareng nyajak ieu teh..
Tatang Pahat
lah,, tah eta keun atuh nyajak mah uing... terkenal teh ulah kokomoan atuh .......
Yusran Arifin
ari soal terkenalmah, sarif hidayat leuwih terkenal.. hahaha Can aya om,, nu keur ngisi stand teh..
Tatang Pahat
oke nyantai juragan...
Sarjang
Nya kitu geuning hirup teh, ngudagngudag jeung diudagudag almenak...
Arom Hidayat
Sabot kasarung antara angka jeung angka! Siet!! Lir heulang nyamber hayam. Mantap lenyepaneun pisan!
Dadang Soekanda
Upami Malik nuju nyesep bari nyengcle dina catang hawu, rupina Ridwan nuju hihitaran, bari ucang angge dina para seuneu.
Shohiba Nu'man
Asik pisan ngaosna.. Hatur nuhun Kang Yusran..
Yadi Fathur
sedap
Asep Ruhimat
dina kanyataanana memang kitu, naon rupi kahirupan teu weleh nyindekel kana almenak, tampolana dibuleudan angka2 alemak teh.
Yusran Arifin
Muhun Abah Sarjang.. Buhan kantos icalan Almenak Simuing teh.
Yusran Arifin
Kang Arom mah. Pan kagungan mimis. Bedil we nya, Heulangna.
Yusran Arifin
Hitarna nambut tinu Kang DS.. Sakantenan udud nganjuk heula nya?
Yusran Arifin
Kang MSN, kantenan pami maosna bari siduru..Kang Yadi FB.. punten rada pagalo sareng sajak, wios, nya?
Yusran Arifin
Kang Asep mah uningaan. Sami siga putrana mertua Sim Uing, ari nyirian tamu ti Cibeureum sok nyoretan Almenak...